Forum antwoorden aangemaakt

RE: Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)

@odevie klinkt allemaal goed behalve de verkleuring naar bijna zwart dan. Kan zo niet zeggen wat er niet goed is gegaan. Heb je een SG meting gedaan? Kan zijn dat er toch behoorlijk wat zetmeel omgeze...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg)

@odevie wat voor mout heb je gebruikt en hoe heb je e.e.a. geschroot? Hoe verkleurt de jodium?

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Vlaams Rood

@wiliam Je moet even wat geduld hebben maar dan heb je ook iets lekkers. Leuk dat het goed gelukt is.

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

@RuMo Ziet er ook erg lekker uit. Mijn Dorardes zijn net gegrild en moeten nog even doorgaren met de gepofte worteltjes in de tomatensaus die ik op het ei heb gemaakt. Aardappelkroketjes erbij en smu...

In forum De kookhoek

3 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Vanavond deze maar eens op het ei leggen.  14ED3B14-0D5C-4E07-8A3D-0A5F36AAF699_1_105_c.jpeg

In forum De kookhoek

3 jaar geleden
RE: Ss Brewtech Grain Mill & Brew Cube te koop aangeboden VERKOCHT

@stookforum het is ook een dijk van een apparaat Jan en nagenoeg nieuw. Waren veel gegadigden voor. Nu gaan 4 Friese brouwers er veel plezier aan beleven. Binnenkort de zolder weer eens opruimen en da...

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Ss Brewtech Grain Mill & Brew Cube te koop aangeboden

Verkocht.

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Ss Brewtech Grain Mill & Brew Cube te koop aangeboden

Oh ja dat is waar Nick 😁

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
Ss Brewtech Grain Mill & Brew Cube te koop aangeboden VERKOCHT

Zo goed als nieuw SsBrewtech Grain Mill + Brew Cube Alles-in-een ontwerpUitgerust met een gelijkstroommotor met hoge koppel en een aangepast transmissiesysteem dat de massieve walsen aandrijft; waardo...

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: rendement alcohol uit mout

Geplaatst door: @robbert @munckerik met eerste kwaliteit mout is theoretisch 800 - 830 gr suikers in praktijk gaat men uit van 70 - 75 % van de 800 gr suikers dus 560 a 600 gr . Dus zou 474 mil alc...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: rendement alcohol uit mout

Dat ligt aan heel veel factoren. Ten eerste de moutsoort. Een pilsmout zal meer suikers (vergistbaar en onvergistbaar) op kunnen leveren dan een cara mout. Kunnen want het ligt er ook aan hoe kundig e...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Ik ben hier nieuw.

@robo als antwoord op je eerste vraag, ja dat kan. Je kunt het percentage verdunnen en je kunt er bv citroenschillen in macereren en dan maak je limoncello. De reflux gaat door totdat alle alcohol ui...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Sambuca

@stookje Gewoon op licht zetten dan, leest ook een stuk prettiger (vind ik)

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Sambuca

@stookje die vind je in deze balk (zie afbeelding), het vergrootglas aan de rechterkant. Schermafbeelding-2021-07-16-om-14.20.20.png

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

@rein ik denk dat bij de meeste mensen ze er voor de knip op hebben liggen, hier ook hoor 😉 Het verschil.... lang verhaal maar om te voorkomen een ongewenste discussie aan te zwengelen zal ik...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Pagina 4 / 343