Forum antwoorden aangemaakt
RE: beproefde recepten vind ik wel een goed idee, echter er over praten hier moet wel blijven kunnen |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel @rummy-dummy in het weekend ga ik het eens proberen met aardappel , las dat het bij hilly niet lekker was verlopen dus ga ik ook een poging wagen, vodka staat ook op de probeer te maken lijst, heb wel... |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel @rummy-dummy dit werkt echt en ik kan niet zeggen dat ik verschil ruik of proef. echter nu heb ik er ook een met mout af en die smaakt zachter en voller is mijn idee |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Nog niet eens beginner, veel vragen. @jahee welkom op het forum en veel leesplezier. wat al gezegd werd kijk naar robbert zijn filmpjes, zeer leerzaam en duidelijk. ben wel nieuwschierig naar jou warmte bron, met rijst heb ik geen ervari... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Skoelie welkom en veel lees plezier |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: APPELMELASSE @robbert oke zal morgen ff de sg nogmaals controleren zat rond de 1000 en nog nooit met melasse gewerkt dus geen idee hoe lang of laag, bedankt voor je antwoord |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: APPELMELASSE @murmillo een vraagje over cl23, kan die na 11 dagen klaar zijn met vergisten? staat in een klimaatkast op 27 graden |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Caramel rum @rummy-dummy morgen eens maken zoals robbert doet en ik heb ook siroop staan eens kijken wat het verschil is en of het smaakt |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Caramel rum zou je dit ook bij wisky kunnen doen? |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Caramel rum @rummy-dummy wat ik las is dat ze na het koken de klontjes er uit kloppen |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Caramel rum @rummy-dummy misschien heb je hier wat aan |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei @bewust bedankt voor het mee nemen en erg leuk om jou verzameling in het echt te zien |
In forum Vraag en aanbod |
2 jaar geleden |
RE: Hoeveel bakkersgist nodig ik las hier ergens 1 gram per liter, zelf strooi ik gewoon tot er een laagje op ligt |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
RE: Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei @bewust als je voor mij 1 kan wil mee nemen heel graag |
In forum Vraag en aanbod |
2 jaar geleden |
RE: nieuw keteltje (2e hands) @rummy-dummy Hier ook niks toegevoegd, gewoon klein gebroken walnoot en heeft een aardig kleurtje walnoot.jpg |
In forum Mijn installatie |
2 jaar geleden |