Forum antwoorden aangemaakt

RE: beproefde recepten

vind ik wel een goed idee, echter er over praten hier moet wel blijven kunnen

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@rummy-dummy in het weekend ga ik het eens proberen met aardappel , las dat het bij hilly niet lekker was verlopen dus ga ik ook een poging wagen, vodka staat ook op de probeer te maken lijst, heb wel...

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@rummy-dummy dit werkt echt en ik kan niet zeggen dat ik verschil ruik of proef. echter nu heb ik er ook een met mout af en die smaakt zachter en voller is mijn idee

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Nog niet eens beginner, veel vragen.

@jahee welkom op het forum en veel leesplezier. wat al gezegd werd kijk naar robbert zijn filmpjes, zeer leerzaam en duidelijk. ben wel nieuwschierig naar jou warmte bron, met rijst heb ik geen ervari...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Skoelie

welkom en veel lees plezier

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: APPELMELASSE

@robbert oke zal morgen ff de sg nogmaals controleren zat rond de 1000 en nog nooit met melasse gewerkt dus geen idee hoe lang of laag, bedankt voor je antwoord

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: APPELMELASSE

@murmillo een vraagje over cl23, kan die na 11 dagen klaar zijn met vergisten? staat in een klimaatkast op 27 graden

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Caramel rum

@rummy-dummy morgen eens maken zoals robbert doet en ik heb ook siroop staan eens kijken wat het verschil is en of het smaakt

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Caramel rum

zou je dit ook bij wisky kunnen doen?

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Caramel rum

@rummy-dummy wat ik las is dat ze na het koken de klontjes er uit kloppen

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Caramel rum

@rummy-dummy misschien heb je hier wat aan

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei

@bewust bedankt voor het mee nemen en erg leuk om jou verzameling in het echt te zien

In forum Vraag en aanbod

2 jaar geleden
RE: Hoeveel bakkersgist nodig

ik las hier ergens 1 gram per liter, zelf strooi ik gewoon tot er een laagje op ligt

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
RE: Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei

@bewust als je voor mij 1 kan wil mee nemen heel graag

In forum Vraag en aanbod

2 jaar geleden
RE: nieuw keteltje (2e hands)

@rummy-dummy Hier ook niks toegevoegd, gewoon klein gebroken walnoot en heeft een aardig kleurtje  walnoot.jpg

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
Pagina 29 / 44