Forum antwoorden aangemaakt
Vijver/aquarium-pompje geslotenkoelkring Hoi-hoi, Omdat ik achter in de tuin geen stromend water heb en missch ook meer ecologisch is zou ik m'n koeling via een gesloten kring willen aansluiten. M', stookinstallatie is 27liter ketel met een ... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Missch kan je je bakkerkunsten boven halen en zelf roggebrood maken. Kan je meteen de gewenste hoeveelheid suiker en dergelijke toevoegen. |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Missch is dit een oplossing René? Online AH-shop Groeten, SteveV |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Stel je even voor De benodigde tijd om suiker volledig te laten vergisten is afhankelijk van verschillende factoren. Temperatuur, hoeveelheid te vergisten suiker, soort suiker, gisvoeding, zuurstof, gevormde zwavelverb... |
In forum Stel je even voor... |
6 jaar geleden |
RE: Botanical Gin Basket Ongeveer een maand, Heb nu nog een bus staan die al 2 jaar aan't trekken is. Het probleem met de kruiden te laten trekken is dat de gin verkleurd. Niet dat dat iets aan de smaak doet natuurlijk. Hij ... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: hoe kan ik optimaal vergisten ? Fastback, Toen ik mijn refractometer kocht stond ik met dezelfde problemen te modderen. Had van alles geprobeerd: zuurstof, giststarter toegevoegd, gistvoeding,... Nu bleek dat m'n wijn echter allang ... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Wanneer ik geïnstalleerd ben en m'n eerste druppels destillaat drinkbaar zijn kunnen we indd eens afspreken |
In forum Stel je even voor... |
6 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Hoi leden van dit stookforum, Ik ben Steve 38 jaar en vader van 3 kinders. Ben woonachtig in het Noorden van Antwerpen. Zelf maak ik al enkele jaren wijn. Ik ben begonnen met deze hobby door m'n buurm... |
In forum Stel je even voor... |
6 jaar geleden |
RE: Botanical Gin Basket Ikzelf heb een aantal jaar geleden wat geëxperimenteerd met verschillende botanical's en zo een aantal test gin's gemaakt. Jeneverbessen zaten er overal in, voor de rest had ik een 15 verschillende bo... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbloesem (stook)wijn. He dumo, Ik heb 2 jaar vlierbloesemwijn gemaakt volgens het recept van Luc's wijnblog. Nu is de wijn van 2 jaar geleden wrang en zuur geworden. Heb je jou wijn al geprobeerd te stoken? Is dit goed bev... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |