Forum antwoorden aangemaakt
RE: aanlengen met (gedestilleerd?) water @alchemist ik neem het graag van je aan, en ga het proberen, maar begrijpen doe ik het nog niet. Spa blauw is toch een mineraalwater, is dat niet het tegenovergestelde van gedemineraliseerd water? En ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
aanlengen met (gedestilleerd?) water Heb een lading ruwstook klaar om te gaan fijnstoken, maar heb ondervonden dat eerdere stooksels vaak troebel werden na het aanlengen met kraanwater. Ik lees hier en daar over het gebruik van gedestill... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Alcohol mislukt? @stookforum ah ok, ik dacht al 🙂 |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Alcohol mislukt? @jostheboss 51 graden? Dan verdampt alcohol volgens mij nog niet. Ik weet niet wat er wel verdampt op die temperatuur maar dat zou ik niet drinken. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Sambuca @munckerik Ja dat werkt natuurlijk prima. De donkere skin krijg ik wel default, waarschijnlijk omdat mijn OS ook in dark mode staat. |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Sambuca Geplaatst door: @munckerik @stookje die vind je in deze balk (zie afbeelding), het vergrootglas aan de rechterkant. Schermafbeelding-2021-07-16-om-14.20.20.png Thanks, ik krijg het forum in de do... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Sambuca @notna zoekfunctie? Die zoek ik al een tijdje, waar vind ik die? |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rumo Kijk, dat is nou waarom een forum nuttig en leerzaam is. Ik zal je advies ter harte nemen. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rumo denk dat ik 'm morgen gedeeltelijk aftap in beugels om als cider te drinken, de rest wil ik opstoken tot calvados. 5% dacht ik ook al aan, dat wordt lang stoken voor weinig opbrengst, zit er ove... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rumo 40 oechsle dus 1040 s.m. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Heb van de week een cider setje in het gistvat gegooid, 23 L sap uit concentraat met 1 kg druivensuiker en Mangrove cider gist. Het was natuurlijk erg warm van de week maar hij lijkt na 3.5 dag waremp... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
Hoi Hoi allemaal, ben helemaal newbie, heb mijzelf op een 2.5 l Alquitara keteltje getrakteerd en heb een emmertje met 12.5 liter druivensap aan het gisten gezet. Ik kon er niet op wachten, en heb gistere... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |