Bauke
Bauke
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 14 februari 2016
Eminent Member
2
Follow
Ja dat doe ik wel, heb het wel eens niet gedaan en toen smaa...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Geen methanol idd maar wel minder lekker, lees hier wat Ludo...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaren geleden
Haha groot gelijk idd! Ik zag het ook niet zitten om nu nog ...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaren geleden
Die is perfect, als hij goed is uitgegist heb je zeker 18%, ...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaren geleden
Heb je een vinometer? Dan kun je voor het stoken je stookwij...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaren geleden
Wij hebben in de stad een Italiaanse specialiteitenzaak waar...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaren geleden
Dag Jeroen,Het recept met de suiker dus?Dan kunnen er 2 ding...

In forum Bieren en wijnen

6 jaren geleden
Er is een verschil tussen een kookplaatje en een warmhoudpla...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Ik zou in overtreding zijn als ik zeg dat zelfstoken beter i...

In forum Likeuren

6 jaren geleden
Wat een leuk keteltje!Je hebt rode wijn zo te zien? Smaakt h...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Idd erg jammer, je ziet dat er erg veel mensen zijn die het ...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Nee, want ik heb 0 gram suiker toegevoegd. Alleen voor de na...

In forum Bieren en wijnen

6 jaren geleden
Voor het op temperatuur houden van het gistingsproces is het...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Zo, ik heb ook een experiment gedaan en ben zeer tevreden.Ik...

In forum Bieren en wijnen

6 jaren geleden
Niet lang genoeg doorgestookt denk ik. Wat is het percentage...

In forum Stookforum

6 jaren geleden
Pagina 1 / 3

©2022 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?