|
Ja top, 1,3 liter van 60% terugbrengen naar 40%, berekenings... In forum Stooktips |
9 jaar geleden |
|
Duidelijke foto's. Het rubber moet in ieder geval vervangen ... In forum Stookforum |
9 jaar geleden |
|
Ik heb wel eens geprobeerd zelf wat te maken maar is niks vo... In forum Stookforum |
9 jaar geleden |
|
Een enzym leeft niet en gaat dus ook niet dood. Een enzym is... In forum Spirits |
9 jaar geleden |
|
Mijn vader maakte dit recept vroeger al. Het had toen volgen... In forum Likeuren |
9 jaar geleden |
|
Vorig jaar een heerlijk appelwijntje gemaakt, echter een dee... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
12 Liter is prima, in mijn geval dan. Ooit begonnen met een ... In forum Stookforum |
9 jaar geleden |
|
Hoi Petrus,Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit een airstill... In forum Stooktips |
9 jaar geleden |
|
Deze vond ik maar er staat dat het bedoeld is voor water sui... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
9 jaar geleden |
|
Zetmeel is geen suiker en is dus niet vergistbaar, je hebt n... In forum Spirits |
9 jaar geleden |
|
Heel leuk, maar daar gaan heel wat uurtjes inzitten dus. Ga ... In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
|
Geweldig idee met die ananas. Ik denk dat ik zaterdag ook na... In forum Spirits |
9 jaar geleden |
|
Limoncello is heerlijk, bij de italiaan krijg je vaak zo'n g... In forum Likeuren |
9 jaar geleden |
|
Dan ga ik het ook eens kans geven! Het klinkt niet verkeerd.... In forum Bieren en wijnen |
9 jaar geleden |
|
wilt u mij een mailtje sturen als er een datum bekend is? In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |