Chriswisky
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 4 februari 2021
Estimable Member
Volgen
Sorry sorry maar het gaat op dit forum over stoken of vergis...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
Welkom Limburger ik zit zelf in Venlo ik stook alles ook fru...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
@weaver proef of hij een beetje zuur smaakt en zet het een p...

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
Ik gebruik bij alles wat ik stook natte bakkersgist bij maïs...

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
@pietjebell welkom ik kom uit Venlo en stook ongeveer 18 jr ...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Ik laat maïs uit Roemenië komen,ik gooi die s'avonds in koke...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Voor mij is ambachtelijk stoken,biomais,koelen met regenwate...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Ik ben er ook weer heb het druk werk met mijn 70 lentes nog ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@flip die zijn vaak bespoten.ik heb tonnen fruit verstookt ,...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Nou ik zit er ook altijd mee te klooien maar komt door mijn ...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
@appelsabje96 goeie dag ik stook ongeveer 18 jr maar op een...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
Trouwens ik stook op de manier van 100 jr geleden geen meter...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
@robbert Nieuwe Revu ongeveer 6 mnd geleden moonshiners Nieu...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
Als je met een keteltje van 5 ltr stookt en moonshiners op t...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
@appelsabje96 op de eerste plaats vind ik dat forumleden gro...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
Pagina 3 / 11

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?