Mick
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 20 december 2017
Reputable Member
Volgen
Het is de kunst hem goed in het randje te frotten. Als je he...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Ik zit eigenlijk al n'en hele tijd met een vraag in mijn hoo...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Ik zit eigenlijk al n'en hele tijd met een vraag in mijn hoo...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Volgens de specs moet je boven 10A een ventilator gebruiken ...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Je bedoelt de refluxkolom? Ik heb inderdaad een regelbare v...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Ik heb met de T-500 en de helm ook wel 4 l gestookt, ging go...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Kan ik dit roggebrood ook hiervoor gebruiken: Dit is ee...

In forum Spirits

6 jaar geleden
Ik gebruik ook een smartsill met externe vermogensregelaar, ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Als je met Brettanomyces vergist moet je rekening houden met...

In forum Spirits

6 jaar geleden
maischen met mout of alfa-amylase. Vergisten met een prestig...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
waarom zo druk maken om waterslot ?Als de vergisting goed op...

In forum Spirits

6 jaar geleden
En pH 5,4 zorgt ook voor een mooie omzetting tijdens maische...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Bij een alambiek gaat het erom dat al je damp gecondenseerd ...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
vorige week heb ik 5 kg whisky mout met 20 liter water van 6...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Het deel dat ik wit had gelaten had niet het scherpe dus ik ...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Pagina 12 / 31

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?