Vond forum berichten leuk
RE: Ontwerp Help - Smaakinfussie dmv helm @antonuithethogenoorden , ga gewoon lekker aan de slag en maak iets wat jou goed lijkt. Mijn kaboutermuts die ik al enkele jaren geleden gemaakt heb, heb ik na een tijdje ook wat ingekort omdat ik het... |
In forum Mijn installatie |
6 maanden geleden |
RE: Ontwerp Help - Smaakinfussie dmv helm @antonuithethogenoorden ik zelf denk dat hoe hoger je kolom is hoe minder smaak overdracht, uit probeersel weet ik dat mijn ketel zonder verlengstuk veel meer smaak geeft en met verlengstuk een hogere... |
In forum Mijn installatie |
6 maanden geleden |
RE: Ook even voorstellen Harry @antonuithethogenoorden nee hoor, reflux is te regelen en ik stook met het fruit. Heb eerst 400 liter peren gestookt voor lokale palinka, gestookt op 60% eind product, daar was ik zelf en ook een aant... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Ik wil een aromakolom gaan bouwen voor mijn 50 L bierfust @antonuithethogenoorden ik heb wel een engelswiel maar die is niet bij deze ketel gebruikt . Die ketel is een fabrieks ketel van een kennis die is zo gekocht. Die hoed is 12 inch hoog en boven 5 1/... |
In forum Stookforum |
6 maanden geleden |
RE: nieuwe installatie maken voor calvados en gin @stokerke voor gin kun je nu redelijk uit de voeten. Je zal wel een temperatuur controle ergens moeten doen. Temperatuur van b.vm 88 graden kom je richting de ethische Oliën. Daaronder mis je veel .... |
In forum Mijn installatie |
7 maanden geleden |
Gin dit is een gin recept volgens " moderne " methode " uit een boek voor de professionele industrie . Gewichten en hoeveelheden dus even voor kleinere hoeveelheid worden terug gerekend . Let op ! De filt... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Mn rogge ontmaagding @geen-onruststoker Rogge zegt men dat lastig of moeilijk maar is vrij simpel maischen eigen simpel beginners werk. eerst rogge schroten. Het beste kun je op 5 delen rogge ten minste 1 deel diastati... |
In forum Stooktips |
8 maanden geleden |
RE: Ik wil een aromakolom gaan bouwen voor mijn 50 L bierfust @wvwburn Screenshot_20240903-1926012.png |
In forum Stookforum |
9 maanden geleden |
ginger ale / gemberbier Zeer lekker om te maken .Ook lekker als mix.Taquila slammer .1/4 tequila 3/4 ginger ale . ginger gin .5/10 gin1/10 Grand marnier1/10 citroensap3/4 ginger aleLepel suiker en snufje gember poeder . Of o... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Dat wordt kurken trekken Semi charantaise opstelling IMG_2528.jpeg |
In forum Stooktips |
11 maanden geleden |
walnoot likeur 2 Voor de liefhebber van walnoot een zeer oud recept voor 5 liter 3,25 liter alcohol 80 % 1 kilo walnoten Kneus 750 gram van de walnoten en roster deze licht . stamp de overige 250 gram . Zet deze in ... |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Gisting Fles met brede opening. @antonuithethogenoorden super fijne informatie allemaal, heel erg bedankt! Ik ga er wat mee doen. Ik laat van mij horen. Mvg, Hasibi |
In forum Stooktips |
12 maanden geleden |
RE: professionele moderne " dunder " @kena1979 de dunder vervangers bestaan uit een mix van diverse zuren . Sommige zijn inderdaad vrij geconcentreerd. Je gebruikt ook maar 10e van milliliters per 10 liter. De Zwavelzuur toevoeging i... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " Na discussie met paar andere leden van dit forum via telefoon en app over de dunder vervangers die ik gebruik over verkrijgbaarheid . Het is in de verhouding volgens een receptuur die door een commerc... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " @theresa OK, dus als ik het goed voorheb: je neemt enkele tienden van milliliter zurenmix + enzymen/voeding/co-enzymen per liter + zwavelzuur bij aanvang voor vergisting, rekening houdend met feit da... |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |