Forum antwoorden aangemaakt
RE: Stel je even voor Ziet er prachtig uit Tom. Ga je de ketel op gas stoken of electra? Mocht het gas zijn zou ik de condensor niet boven de vlam maar verwijderd van de ketel laten eindigen. Veel stook plezier alvast. |
In forum Stel je even voor... |
6 jaar geleden |
RE: Over lageren en rijpen. Helemaal mee eens Chris, vrouwen wil je idd niet versnelt of chemisch verouderen. Daar knappen ze niet van op. 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Heeft er iemand ervaring met palmsuiker ? Dit klinkt als een variant van wat ze op bali arak noemen. Is zelfs een draadje van: Was voor mij de inspiratie om zelf te beginnen met zelf stoken. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Heeft er iemand ervaring met palmsuiker ? Toch maar met de melasse gedaan. Wordt vast een lekker drankje. Ben zelf net klaar met de laatste strip run van rietsuiker melasse en pasteuriseren van mijn sake. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Heeft er iemand ervaring met palmsuiker ? Jan ik ben benieuwed hoe is het met je palmsuiker? Al gebruikt op een of andere manier? |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Houtsoorten Het hoe en wat Taru sake is gelagerd op Japanse Ceder. Weer eentje voor de lijst 😉 @TesseracT hoe verloopt het experiment? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Ik heb mijn roggebrood met turf van het strand gerook in een oude asperge pan. De rooksmaak wordt prima opgenomen in het roggebrood. Ik zelf vond het redelijk gelukt. Andere vonden het toch meer een a... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Er drijft vuil in mijn stook wijn. Zou het niet gewoon de kaneel kunnen zijn? |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Dunder Wat je overhoud na het stoken is niet gelijk dunder. Dunder moet "rijpen". Zoek maar even op dunder op het forum, is veel over te vinden. De palmsuiker en melasse zijn prima te combineren. Nu je de ka... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Hoi Pino, ik doe ook weer graag mee. 50-liter als het kan. |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: Vraagje over mijn kolom Dit is juist heel goed. Het zegt je namelijk dat je een heel zuivere fractie aan het maken bent van constante kwaliteit. |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Amylase temperatuur voor rum amyloglucosidase = Gamma-amylaseheeft een optimum pH van 3 vilgens wiki en 4 volgens: . Temp is idd ook 75 graden. Dit enzyme kan je dus tijdens de vergisting zijn werk laten doen. Zoals ook gebeurd ... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Heeft er iemand ervaring met palmsuiker ? Das ook heel lekker maar toch wel een andere smaak. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Heeft er iemand ervaring met palmsuiker ? Ik heb een paar keer met palmsuiker gestookt. Ik heb het idd ook net al een rum gebrouwen, met behulp van een rumgist die ook enzym bevatte. Heb het als een blanke rum gehouden. Een heerlijk drankje... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Alcohol in het nieuws Was niet helemaal goed gegaan met het linkje. bij deze. |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |