-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 9 maanden geleden
Klinkt goed. Probleem is natuurlijk (as usual) wie wil het gaan organiseren. Mijn ‘smoes’ is dat mijn academisch jaar weer gaat beginnen en ik tot de kerstvakantie idioot druk ben om mijn internationale studenten en mijn lessen op de weg… Meer lezen»
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Vers forumlid" – 9 maanden geleden
@mina-neon Welkom in je nieuwe rabbit-hole 😄. Hopelijk zul je net als ik merken dat er hier veel kennis is en de mensen vriendelijk zijn. Ben wel een beetje benieuwd hoe (niet waar) je woont dat je zoveel fruit hebt!… Meer lezen»
-
BazzH vind forumbericht "Schuimt het gistvat uit" – leuk 9 maanden geleden
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda" – 9 maanden, 1 week geleden
Top. En dank. Gooi ik het er niet bij en moet het zichzelf maar vermenigvuldigen. Voedsel en suiker genoeg want is op 2x de hoeveelheid afgeregeld. Emmer staat vrij van de grond en hopen op redelijk weer want ik verwarm… Meer lezen»
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda" – 9 maanden, 1 week geleden
@robbert Dank. Doordat ik uitging van verse gist zit er nu ongeveer 40 gram te weinig in. Kan ik dat er nu, na een week nog bij doen? Ga ik meteen SG checken. Voor de rest ben ik huiverig om… Meer lezen»
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda" – 9 maanden, 1 week geleden
@lemmy Dat is ook waar ik vanuit ging naaf recept. Alleen blijkt nu dat ik van verse gist uitging en het recept van gedroogde ddus zit er de helft te weinig in …
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda" – 9 maanden, 1 week geleden
@rumo Juist, dank. Omdat het er niet bijstond ging ik uit van verse gist, 84 gram. Dat blijkt dus de helft te weinig. Kan ik dat er alsnog bijgooien of heeft dat geen zin?
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda" – 9 maanden, 1 week geleden
Inmiddels dient het volgende probleem zich aan. Heb nu het recept van robbert gebruikt, alles goed uitgerekend, en klaargemaakt. Twee blokjes a 42 gram Bakkersgist toegevoegd op 21 liter (uiteraard opgelost en opgestart en zo). Staat nu in de schuur… Meer lezen»
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 9 maanden, 1 week geleden
@kevin Dat bedoelde ik met mijn comment. Leuk dat het al is gebleken te werken.
-
BazzH vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 9 maanden, 1 week geleden
Ik vraag mij af of het leuk is om Robbert in een stoel op het podium te zetten, waarna het leergierige volk als een machinegeweer vragen op hem afvuurt. Ikzelf zou het niet leuk vinden op die stoel. En hoewel… Meer lezen»
-
BazzH vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
BazzH vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
BazzH vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 9 maanden, 1 week geleden
Ik vind het een topplan! Zou wel mooi zijn als het heel dichtbij een niet te duur hotel is. Want er wordt ongetwijfeld ook wat geproefd en ik zit op een principieel 0-beleid als er gereden moet worden. Uiteraard ben… Meer lezen»
-
BazzH vind forumbericht "Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier!" – leuk 9 maanden, 2 weken geleden
-
BazzH vind forumbericht "Absinth recepten uit werkboek 1863" – leuk 9 maanden, 2 weken geleden
-
BazzH vind forumbericht "Eerste suikerwash" – leuk 9 maanden, 2 weken geleden
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Eerste suikerwash" – 9 maanden, 2 weken geleden
@gerardo Ik ben net ook van de turbogist afgestapt en ga het recept van Robbert e.a. morgen maken. Bij mij ging het vergisten van die Turbo helemaal niet zo snel. 2,5 week tot het uitgegist was. Dat traditionele recept heeft… Meer lezen»
-
BazzH antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 9 maanden, 2 weken geleden
@stokey Welkom collega!
- Meer laden