-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
-
Licasi antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust zie nu dat dit 4 jaar terug was. LOL
-
Licasi antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust Hi, ik woon in Den Haag. Zou het wel tof vinden als je twee jerrycans kon meenemen.
 -
RuMo antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust ik ben nu ook met de druiven bezig, maar de melasse is voor later want ik wil wel voor uit blijven kijken 🧐
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust als je voor mij een kan wil mee nemen graag
-
Stumphole antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust Hartstikke bedankt kerel. Maar ik doe het wat rustiger aan. Heb zelfs nog een halve jerrycan staan. (Blijft vreemd genoeg nog gewoon goed). 🤓
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Melasse meenemen voor iemand." – 1 jaar, 7 maanden geleden
@bewust Top!! Ik heb je al een berichtje gestuurd voor 10 liter. Ik hou het dit jaar wat kleinschalig maar ga me wat meer toeleggen op de toevoegingen zoals suikerriet stengels, pruim, ananas en iets als schors van een boom… Meer lezen»
-
Mina Neon antwoordde op het onderwerp "Vers forumlid" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@bewust Dank! Dat is inderdaad wat ik bedoel met voor ons zelf beginnen. “bramen melasse geur” klinkt inderdaad erg goed, ik hoop dat het ook zo mag smaken!
-
Stokey antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 8 maanden geleden
@bewust dat zal ik zeker doen 😊
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Absinth recepten uit werkboek 1863" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@bewust beter is eerst verdunnen en dan wegzetten. Dat kan de drank en het water meteen en beter ” huwen ”Â
absint rond 60 – 68 % opslaan en minimaal 1 jaar laten rijpen. -
RuMo antwoordde op het onderwerp "Absinth recepten uit werkboek 1863" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@bewust dat is goed om te horen dat je allebei je oren nog heb 😆Â
Mooi kleurtje. -
Nicolaas antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@bewust …halllo Bewust…wij kennen elkaar al van het DD forum denk ik… ik zal na 5 berichtjes wat foto’s plaatsen van de ketels. Mvg Nicolaas
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Absinth recepten uit werkboek 1863" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@bewust inderdaad aanrader om eens te kijken.  Maar goed idee ik neem er even een . Deze is inmiddels 7 jaar gerijpt in kelder. Ook in deze zit alsem van de gehele plant. Wortel tak blad en bloem. Belangrijk voor… Meer lezen»
-
Gerardo antwoordde op het onderwerp "Nieuwe hobby" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@bewustÂ
Dank je wel
Heb al een en ander gelezen
Heel interessant -
Sallander antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 1 jaar, 10 maanden geleden
@bewust Jan zit inderdaad om de hoek, was al bij hem geweest om mijn 1e grote bestelling op te halen. En denk dat ik elke bestelling gewoon ga ophalen, leuk fietstochtje en scheelt beide verzendkosten!
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 1 jaar, 10 maanden geleden
@bewust bedankt voor het mee nemen en erg leuk om jou verzameling in het echt te zien
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@bewust gaan we regelen!
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@bewust als je voor mij 1 kan wil mee nemen heel graag
- Meer laden