-
RuMo reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo. Zo werk ik ook de laatste tijd.
-
Kees22 reageerde op het onderwerp "Afdichten stookketel" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo Ik gebruik voor kleine en gladde verbindingen ook wel teflontape, maar eigenlijk heb ik daar een hekel aan. Teflon is pfas en kan zelfs niet verbrand worden. Ideaal spul, tot het afval wordt en in het milieu terecht komt…. Lees meer»
-
Stephan replied to the topic "De evolutie van het Stookforum" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo taggen is als je een gebruiker benoemt in je bericht. Zet er een @ voor en je tagt diegene. (toch @stookforum 😜?). Ik kan de mail wel uitzetten bij tags, denk dat dat ook wel handig is. Maar per… Read more»
-
aukedebier replied to the topic "Hobby bierbrouwen" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo Normaal gesproken is dat niet te lang. Ik heb het wel eens een maand laten staan. Hangt ook nog een beetje van de temperatuur af. Bij mij meestal 21-22°C. Bakkersgist zou ik niet gebruiken! Met minder actieve gist, tijdens… Read more»
-
Edward replied to the topic "Mijn eerste stook, en mislukt.." – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo, hartstikke bedankt voor deze info, deze kon ik niet in detail van de site halen. De temp (78 – 80) heb ik afgelezen van de thermometer in de ketel welke tot in in de mash hing. De temp in… Read more»
-
Stookforum replied to the topic "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@dumo wat leuk om je weer terug te zien! Inderdaad een tijdje geleden zeg 😀