Forum antwoorden aangemaakt
RE: De evolutie van het Stookforum Zonet de unread-post knop ontdekt. Die miste ik nog. Is wat weggestopt in het hoekje maar werkt perfect. Even gekeken en zie deze ook op de mobile versie. Forum wordt erg gebruiksvriendelijk tov het v... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Waar en hoe Geplaatst door: @driesv - Ik heb een smartskill ... Ken de smartskill niet. - En is turbo klar eigenlijk wel nodig ... Enige dagen koud wegzetten laat de gist bezinken - Als de bereiding u stook klaa... |
In forum Likeuren |
4 jaar geleden |
RE: Maischen met Mais Siroop? Geplaatst door: @stumphole En wat te denken van MaisMoutStroop? Goed om gist op te kweken, te vermenigvuldigen als giststarter. |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Alquitara van een koperen kannetje en boilertje Geplaatst door: @bewust maar toch gek dat de thermometer 20 graden minder aan geeft dan een normale brug temperatuur. Weet je zeker dat je temperatuurmeter geheel vrij gemonteerd is. Lijkt erop dat ... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum Mooi dat gelezen post's worden overgeslagen en de reacties meteen zichtbaar zijn. Dit in combinatie met de snelheid maakt het stookforum een stuk aantrekkelijker dan voorheen. 👍 |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum Openen gaat sneller. Fijn. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Beerenburger kruidenbitter recept 150 ml suikersiroop toevoegen Is dat voor 10 liter of per liter van 40% Grtz Jan Quote Bovenin staat 150 tot 200ml per liter |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Snel, goedkoop en heerlijk appelwijn recept Als je geen klaringsmiddel wilt toevoegen, enkele dagen koud zetten (kort bij vriestemp / tussen 0 en 4 graden.) |
In forum Bieren en wijnen |
5 jaar geleden |
RE: Mijn eerste stook! Als je verdunt met water, ff koken/koelen zodat de mix mooi helder blijft. Of demi water toevoegen. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Mezcal van de lage landen . Robbert, heb je ooit een maceraat gemaakt uit de bladeren van een agave plant? Of is dit niet drinkbaar en moet deze eerst verstookt worden. |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Terug naar af Interessant zeker. Vind de discussie prima en Robbert (de vakman) en Psycat (deels mijn karakter) gooien tenminste niet met modder en naar mijn mening wijs (=niet eigenwijs). Heb voor beide respect. B... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: Mijn eerste stook! Van wijn maak je cognac. Mss alleen op drinksterkte brengen en enkele weken te huwen. Probeer eens een beetje te oxideren voor weghalen scherpe randjes en te verdunnen naar 35 à 40 %. Eventueel klein ... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Is bitterzout hetzelfde als diammoniumfosfaat Ik heb begrepen dat Epsomzout magnesium bevat. Je hebt dus gelijk. Dacht dat mijn vrouw deze voor mij ook bij het kruidvat had gehaald, Magnesium valt in de groep spoorelement. Wiki : Een sporenelemen... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: Is bitterzout hetzelfde als diammoniumfosfaat epsom zout of magnesiumsulfaat is geen voeding maar een bouwstof van gist. Paar gram voor gistgroei is niet verkeerd. |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: het luchten van alcohol Ik lees constant beluchten met een prop watten of keukenpapier. Is daar geen mooi alternatief voor, zoiets als een luchtdoorlatend dopje /kapje? Ik zie dat bij mij weeral mis gaan namelijk. ineens die... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |