-
Flip antwoordde op het onderwerp "Voorstellen Flip" – 3 jaren geleden
@haak alleen als stookwijn. Ik ben meer van de sterke drank
-
Lemmy antwoordde op het onderwerp "sorry" – 3 jaren geleden
@haak Snijbrander gebruiken. Je krijgt er iedere schroef/bout verbinding mee los…….. . 🤪
-
Haak antwoordde op het onderwerp "sorry" – 3 jaren geleden
Geplaatst door: @haak Misschien een idee om eens bij Jan langs te gaan en hem een paar stompen te verkopen voor zo’n k@t forum …….. o wacht Jan doet het voor de katsviool,en uiteraard om klanten te lokken, Maar Jan… Meer lezen»
-
Arjen antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren geleden
-
Arjen antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren geleden
@haak ik heb een droge witte gemaakt van het druivenconcentraat van stookwinkel en de kitzinger reinhefe gist, ook van stookwinkel. Deze zou mooi droog moeten uitvergisten. Als deze helemaal uitvergist is dan meng ikmhet met ongeveer 8-9 gram suiker per… Meer lezen»
-
peter hermple antwoordde op het onderwerp "nieuw hier" – 3 jaren geleden
@haak ben toch bang een gevalletje koeling
-
peter hermple antwoordde op het onderwerp "nieuw hier" – 3 jaren geleden
@haak nou niet helemaal volgens mij heb 3 liter over van 50% van 25liter masch toch denk ik
-
peter hermple antwoordde op het onderwerp "nieuw hier" – 3 jaren geleden
@haak dank je nou welkom hoor zaterdag as zaterdag gaat me eerste ketel draaien
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Irish Whisky" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak je kunt iets vinden van lallemand volgens mij met lacto bacteriën .
Tja turbo gist is voor mensen die gebrek aan smaak vorming en gezond verstand hebben . Met bagger mask je bagger.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Irish Whisky" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak als je na maischen spoeld uitlekt en iets inkook kun je 7,5 kilo per 25 liter gebruiken .
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Irish Whisky" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak ik zou op 25 liter eerder 6.5 kg. Nemen, misschien wel 7.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Irish Whisky" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak een irish whisky kun je herkennen aan meer zachtheid. Belangrijk daarvoor is dat de drank 3x overgehaald wordt op potstill. Ook een melkzuren vergisting en hoewel de single grain bekent staat voor iers is gebruik van meerdere granen en… Meer lezen»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak jazeker. ik ga maandag of dinsdag even contact met je opnemen
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak dan is er zeker nog wat!….
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak Je bracht mij net op het idee eens te zoeken naar oude voorraad. Helaas, geen cider meer Kwam wel een Smoked Porter tegen uit 2019, nog gemaakt van Bio Brouwmaat Recept op maat. Die is erg lekker 🙂
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak ja sorry hoor 🤥 maar ik begin nu aan de batch die ik vorig jaar mei gebotteld hem, dus de hoogste tijd om weer een nieuwe batch te maken. Nog wel met de flessen maar ga wel wat aanpassen… Meer lezen»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak de kegs werken met ball lock quick dosconnects. Dat zijn simpele snelkoppelingen. Je kunt de commerciele bierkoppeling van de slang halen en bevestigen aan een Quick Disconnect en je tapt cider op de normale bierinstallatie. Andersom kan ook. We… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak hoe mooi is het als je straks een vaatje cider naast je flessen hebt. Scheelt ruimte. Ben alleen benieuwd hoe het werkt en hoelang je het kan bewaren. En kan je aan en af blijven sluiten zonder bederven?
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 3 jaren, 1 maand geleden
@haak jazeker 🙂 en nu next level 🤣
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Afstand brander tot ketel" – 3 jaren, 2 maanden geleden
@haak als je m8jn filmpjes ziet kun je meest ook de brander zien. In deze zie ke zelfs gebruik van 2 branders op verschillende ketels.
- Meer laden