Forum antwoorden aangemaakt

RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Niks spectaculairs. Gewoon lekker eigengemaakte erwtensoep met soldaatjes. Heerlijk. En tijdens het wachten een Limburgse rijstevlaai gebakken. Morgen voor de liefhebbers de helft bespuiten met slagro...

In forum De kookhoek

5 jaar geleden
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner

HONINGBRANDEWIJN (een beetje verlaat verslag)We schrijven augustus 2020. Het was niet de bedoeling om te gaan vergisten op dat moment i.v.m. tijdgebrek over 2 weken. Maar als het op je pad komt dan mo...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Xandors keteltje

WoW dat ziet er wel heel futuristisch uit.

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Hoi Leo, wacht in spanning af wat je gebouwd hebt.

In forum Stel je even voor...

5 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Leuk Rik. Welkom. Is heel veel te ontdekken en leren op dit gebied.

In forum Stel je even voor...

5 jaar geleden
RE: Mede, honingwijn

Erg leuk dit. Dank je voor het delen.

In forum Bieren en wijnen

5 jaar geleden
RE: Daar is ze dan: 2.5 liter alquitara!

Zag het. Goed bezig Bauke ??

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner

Mijn eerste druivenavontuurHet was zaterdagavond en ik had eigenlijk nog veel ander werk dat gedaan moest worden. Maar daar stond ineens de buurvrouw van schoonmoeders met druiven aan de deur. En daar...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Daar is ze dan: 2.5 liter alquitara!

Ik heel blij toen ik de titel van dit topic bovenaan zag verschijnen. Dacht: daar komt mijn Alquitara 2,5 ltr, die ik bij Jan besteld heb. Maar moet nog wat geduld hebben ben ik bang. Was oud topic. W...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Hoe ben jij/u aan deze prachtige hobby begonnen?

Geweldig leuk verhaal Bas

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
RE: Stin ygeiá sas

Leuk verslag. Mooie ketels. Suggestie: drank soldaat maken op vakantie, geen problemen met douane. Fijne vakantie nog verder.

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
RE: Stookwijn maken voor schoolproject

Hallo Max, Vraag me af of dit echt eindexamenproject, of willen jullie gewoon aan alcohol komen? Als ik nl grofweg tel begin je op je 12e aan de middelbare school, doet daar ongeveer 5 jaar over, hetg...

In forum Recepten

5 jaar geleden
RE: peren likeur

Had waterslotjes en rubbertjes ingesmeerd met vaseline om ontsnappen van CO2 tegen te gaan. Bellen niet goed te zien, vooral veel peren bovenin met witte “aanslag. Wel als ik lepeltje er in steek voor...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: peren likeur

Het begon zo goed. Alle stappen nauwgezet gevolgd. Resultaat: zaterdag 20 liter peren, met citroensap. SG 1044 en PH 3,9, dus gist er op (HG1 FERMENTIs) en bovenin doorgeroerd. Binnen het uur kwam er...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner

PEREN Drie weken geleden een paar emmertjes peren geplukt, dacht 40 kilo, maar waren er achteraf gezien toch wat meer. Aangezien ik het topic: Perenlikeur volg op advies van Robbert de peren laten lig...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
Pagina 5 / 8