Forum antwoorden aangemaakt
RE: Aroma's en smaakoverdracht bij her-distilleren oude flessen drank Met de T-500 het uitgaande koelwater onder de 60 graden houden, bv 55. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Hier mogen al een week alleen mensen die absoluut noodzakelijk zijn op het bedrijf komen, de rest thuiswerken.Als je wel binnen wil eerst temperaturen,Alle bezoeken van buitenaf en bezoeken naar buite... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Babydragon op de grainfather Voor de koppeling T-500 boiler/tri-clamp kun je ook bij ali terecht en is ook met verzendkosten nog een stuk goedkoper dan still-dragon: |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Alquitara aan het werk . [ boven 90 % ] Ik heb het over bv whisky fijnstook van 15 l, 30% ruwstook. Duurt me wat te lang en hoop het binnenkort sneller te kunnen doen. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Alquitara aan het werk . [ boven 90 % ] Dank voor je antwoord. Ik gebruik de t500 met copperdome en doe altijd een striprun en een spiritrun. Met dat systeem kun je volgens mij niet bufferen. Ben zelf nog niet zo tevreden over het eindresul... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Oke top, hoeveel gram SPP vulling past erin? Calculation of the amount needed: Column outer diameter (in mm) 38.00 42.4 48.3 52.0 60.3 63.5 70.0 76.1 Bulk volume 100cm column (L) 0.96 1.22 1.59 1.89 ... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Hoi Roffel, Met een (koperen) fractioneer kolom (van +- een meter lang) - gevuld met RVS sponjes - stook je in 1 keer zuivere alcohol. Vul hem met SPP en het gaat nog een stuk beter! |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Iedereen is hier enthousiast over de T-500, ik wat minder. Ik heb een bokabob in bestelling staan die ik op de T-500 boiler ga zetten met tri-clamps. Misschien is er bij ons wat meer variabele waterdr... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: geintje en test Je zult ze ooit onder die emmers vandaan moeten halen, hopelijk knappen ze niet op dat dat moment. Openmaken(als ze niet voor die tijd gesprongen zijn): Het best buiten, en met de theedoek of iets ste... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: geintje en test Heb je iets met SG 1.050 op fles gezet en afgesloten? Dat is 5 keer zoveel als wanneer je een stevig gecarboniseerde drank wil hebben. Ik hoop dat ik het verkeerd begrijp maar iets wat je zo wegzet mo... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Thumper En als je een onderdrukbeveiliging wil monteer je hem andersom? Of werkt hij twee kanten op? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: temperatuur & t500 copperdome Je schrijftdat bij 60 °C het koelwater zachtjes aanzet. Ik zou al wat eerder af en toe wat koelwater door de koeler laten gaan en zorgen dat deze koel blijft aanvoelen. Elke 5 min 10 sec aan kan genoe... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: schuimproductie tijdens stoken De sla-olie is ondertussen in huis gehaald. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: schuimproductie tijdens stoken Kooksteentjes gebruiken , beetje beetje slaolie toevoegen voor het stoken .. En maischen meerdere temperaturen . In begin rond 55 gr . Tussen 52-58 wordt de eiwit omgezet in aminozuren en polypeptiden... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Over gasteller koetjes en kalfjes Zoals hierboven genoemd zoek op hobbybrouwen.nl op bellenteller. Een andere manier om eenvoudig je vergisting te volgen is met een weegschaal: |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |