Vond forum berichten leuk
RE: Dokter Oetker wordt serieus... @dr-oetker let op dat je wanneer je supermarkt wijn koopt je wijn aanschaf die op plaats van productie is gebotteld.export wijn uit bulk bevat stabilisators en concerverings middel wat het eigenlijk ... |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
Dokter Oetker wordt serieus... Beste stookfanaten, Ik lees al jaren mee op dit forum; wat een verslavende bron van kennis en mooie verhalen! Nu ik als dokter “in ruste” ben heb ik eindelijk tijd om het stoken serieus op te pakken. ... |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Rum, mijn traject van begin tot einde Zojuist vanuit de zipzak de vloeistof met een juslepel afgeschept in een weckpot. Er komen hierdoor de nodige vezels mee. Aan deze vloeistof ca. 150 ml vers water en 150 gram patentbloem toegevoegd. I... |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: Rum @pikketanus onder carbonzuren valt een hele lijst maar producten als aardappel schil , pruim , mango, mout , ananas , noten , eiwitten , blad zijn verantwoordelijk voor vormen van diverse carbonzure... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Wat is het beste, fruit mee in de ketel of zeven @thurstan Ik zou een dubbele bodem in je ketel maken. Dan stort je jouw fruit in een kookzak en die zet je op de bodem. |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Gist zelf maken ! na een paar keer oefenen staat nu mijn eerste appelsap met eigen gemaakte gist in een emmertje, gist volgens robbert zijn recept, staat ook nog een bakje kool/appel en magere melk wat het volgende pro... |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
Eerste project 2023 Peace ! Zoals vermeld is mijn eerste project het vergisten van de duizendknoop. Die heeft nu al scheuten van 40cm en dus rijp voor de oogst. Op een kwartiertje heb je er een paar kg van gefourageerd, ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Weer begonnen met de hobby Hoi Murmillo, Regio veluwe. De alquitara vind ik fantastisch. Heb hem destijds in Portugal besteld. Daar werd hij naar zeggen met de hand geklopt. De Odin wiskey gaat er doorheen omdat ik dat recept n... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
Pre Heater voor Charentaise/Charente ketel 20 liter Dit betreft het middelste deel van een Charentaise/charente ketel. Het betreft het deel waar de volgende batch stookwijn wordt voorverwarmd door de huidige stook. In dit deel loopt dus een spiraal waa... |
In forum Vraag en aanbod |
2 jaar geleden |
RE: We hebben een alcohol tester en net een PH tester besteld @rino3-5 ik gebruik de laatste 20 jaar of zo voor ph als ik exact wil meten een digitale. Wanneer ik een standaard normaal simpel beslag maak zoals voor een whiskey weet ik door de jaren heen waar h... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Bier en vertier En er is weer wat klaar. Compleet uit m'n comfort zone. Snel, fris, zoet, bitter. Citra IPA. Op de tap in huis. InCollage_20230406_205817016_copy_2048x2048.jpg |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
Daar gaan we dan!!! Ketel is gekocht interesse is zeker aanwezig. Naast bierbrouwen weer eens wat anders proberen. |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Bier en vertier @zotje ja ik verbaas me soms ook over wat ik allemaal multitasken aan het doen ben. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
RE: Mountain Dew Vandaag bij molen De Walvisch langs geweest(is voor mij 15 min. met de auto). Leuk geholpen door enthousiaste vrijwilligers en die molen en binnen stad van Schiedam is ook wel een bezoekje waard. Vroe... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Even voorstellen @haak na een uur ben je eindelijk ergens waar je op niveau kan koffie drinken ja, dat klopt |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |