Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

ppeterke

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van ppeterke

@ppeterke

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 4
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @grad er os geen ideaal percentage . Ook voorloop ,naloop heeft geen exact percentage of volume . Het hangt af van kwaliteit, samenstelling , werking ketel wanneer de ziel ,/ hart tijden stook percentage paar % hoger ligt kan er…   Lees meer»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Overig zuurstof uit suikerwash halen" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @dbogert wanneer vergisting opgang is mag je er moet in roeren zodat er weer zuurstof inkomt. Tijdens gisten vormt et een “deken “van co2 over oppervlakte .deze verdringt de zuurstof . Zolang  gist actief is is er opstijgend co2 dat…   Lees meer»

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum reageerde op het onderwerp "Elektrische Kookplaat die wel (snel) werkt. Blij mee!" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Linkjes werken pas na 3 berichtjes (spam beveiliging) dus nog even meedoen en dan kun je het linkje erbij plaatsen.
    Super bedankt, want het is erg fijne informatie!

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "etherische olie en hydrolaten" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Ik zou een deel kunnen kopieeren en opsturen .
     IMG_20210112_201554893.jpg

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "etherische olie en hydrolaten" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Pagina
     IMG_20210112_201953915.jpg

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "etherische olie en hydrolaten" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Een paar pagina’s
     IMG_20210112_201936647.jpg

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert ah okay, dan ga ik wat zakjes erbij halen 😂.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Voor Whiskey is doorgaan tot 20% erg laag .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @stephan min 70 gr aan houden…

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Nieuw hier en bouw stookketel" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @stefanjo  ik krijg ze niet gratis maar betaal ook niet de koperprijs . 
    soms kunnen dingen inder elkaar geregeld met gesloten beurzen.
     
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Vervuiling ?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    Even eerst wat vragen Is jou ketel ,  kolom en koeler goed schoon ?  is jou stook temperatuur niet te hoog  . Is het de eerste Overhaal ?  Als het eerste overhaal is geen zorgen in 2e gaat het er…   Lees meer»

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert ik denk uit te komen op 25 liter mash ja.
    Hoeveel heb ik dan nodig? 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @stephan op hoeveel liter ? Voor 25 is dat  echt teweinig !

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan waardeerde het bericht "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert ik ga Tsjechische droge bakkersgist gebruiken. Naar ik begreep drie zakjes van zeven gram.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @stephan hangt een beetje af van wat voor gist je gebruikt.
    De meeste gisten doen het prima op 20 – 23 graden .
     

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan reageerde op het onderwerp "Bakkersgist" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @baukrrhh ik lees het net nog even terug 😉 , maar 125 gram? Dat zijn 18 zakjes… Is dat niet erg veel?

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert thanx! En op welke temperatuur kan ik het vat het beste houden? Als ik hem hier boven neer zet zal hij constant rond de 20 graden zijn. Is dat goed of eigenlijk iets te laag?

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @stephan gist voeg je toe als temperatuur onder de 28 graden is en boven de 18 .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @kevin Helemaal correct . 
    1ste overhaal  tot 1/3 of dat de uitstroom troebel .

  • Meer laden
Profielfoto McCorner Profielfoto Sebas(bassien)

Registreer nu!

Wie is online?

  • tom182

Nieuwste topics

  • O ring condensor still spirits

    Door Marcelleke 10 uur geleden

  • O ring condensor still spirits

    Door Marcelleke 10 uur geleden

  • Melasse

    Door ArjenLee 20 uur geleden

  • maboc

    Door maboc 2 dagen geleden

  • Zelfbouw alquitara

    Door Bert1985 3 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens