Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

rinus55

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van rinus55

@rinus55

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van BazzH

    BazzH antwoordde op het onderwerp "Grapje. Mijn eigen Chernobyl .." – 1 jaar, 11 maanden geleden

    @rinus55 Vandaag is hij nog warmer. Leuker is dat je zo kan zien wanneer de vergisting klaar is. Ook handig voor al uw lekkende koppakkingen 😂

  • Profielfoto van ruud1

    ruud1 antwoordde op het onderwerp "beproefde recepten" – 1 jaar, 12 maanden geleden

    @rinus55 
    natuurlijk moeten we erover kunnen discussieren, daar word je nooit dommer van, maar dan in een ander topic
     

  • Profielfoto van rummy dummy

    rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 2 jaren geleden

    @rinus55  dus de smaak is goed dat is mooi!
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 2 jaren geleden

    @rinus55 in optimale conditie zou het zelfs in 9 dagen klaar kunnen zijn . Maar controleer voor zekerheid. Als je uitgaat van een stilstaand waterslot kun je flink de plank misslaan. Er zijn nog velen die de fout maken te…   Meer lezen»

  • Profielfoto van rummy dummy

    rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Caramel rum" – 2 jaren geleden

    @rinus55 geen idee ik denk van wel probeer het anders gewoon met een klein beetje lijkt mij van wel…ik las op dit forum dat ook caramel siroop voor in de koffie word gebruikt en ook heb ik een eerder gepost…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bewust

    Bewust antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 komt goed. Jan, dat wordt dan 2x appelmelasse.

  • Profielfoto van rummy dummy

    rummy dummy antwoordde op het onderwerp "nieuw keteltje (2e hands)" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 bedankt had zelf door alleen te macereren gemaakt maar de walnoten smaak is ver weg aanwezig

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 ja veel specialisten hier. Komt vast goed.

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 top. Veel plezier.

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 top. Veel plezier.

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 als hij zo droog is, dan is hij top uit gegist. Je kan indd wat zoetstof toevoegen. Beter kun je bij de AH vlierbessensiroop kopen en dat in je glas schenken en daarop cider

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 als hij zo droog is, dan is hij top uit gegist. Je kan indd wat zoetstof toevoegen. Beter kun je bij de AH vlierbessensiroop kopen en dat in je glas schenken en daarop cider

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 als je gefilterd hebt. Zet het dan nog even 24 uur koel weg, dan bezinkt er nog wat meer sediment. (Coldcrash) bij bier en cider altijd aan begin en eind even SG meten

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 bottelen dan.

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 je moet geen alcohol meten maar SG. Ik zou afscheppen en het in totaal minimaal 3 weken laten gisten dan filteren en bottelen. Het kan ook zijn dat je eigen gist niet sterk genoeg was, het moet natuurlijk de…   Meer lezen»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 1 maand geleden

    @rinus55 Heb ik ook wel eens gehad. Ik heb het afgeschept en na het gisten gefilterd, het rook of smaakte niet vies. Zit er al alcohol in?

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    @rinus55 aan je schoonmoeder voeren…

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    @rinus55 nice maar een kratje grolsch flesjes van 0.45cl x16 is maar 3.40 bij de supermarkt.

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    @rinus55 voor de cider gebruik ik normaal gesproken een standaard gist zoals de MJ M02 en die bevalt wel goed. Nu heb ik ook een emmer staan met cl23 gist op aan raden van @murmillo, maar die moet nog even…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    @rinus55 nou rinus55 we zijn enorm benieuwd.

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • tom182

Nieuwste topics

  • maboc

    Door maboc 3 uur geleden

  • Zelfbouw alquitara

    Door Bert1985 1 dag geleden

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 4 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 6 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens