Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

rinus55

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van rinus55

@rinus55

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "suikeroplossing" – 9 maanden, 4 weken geleden

    @rinus55 bedankt. Misschien lees ik hier wel teveel soms heb ik het gevoel dat ik de boel wel eens door elkaar haal .vandaag weer nieuwe aanmaken van suiker .vanochtend eerst maar even een temperatuur regelaar in elkaar gezet voor een…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "suikeroplossing" – 9 maanden, 4 weken geleden

    @rinus55 de naloop zit ik nog het meeste mee bij 45 % had ik laatst nog best wel veel smaak en de reuk was zeer neutraal ja en wat moet je dan .

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "suikeroplossing" – 9 maanden, 4 weken geleden

    @rinus55 dank man .alle begin is moeilijk.

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "suikeroplossing" – 9 maanden, 4 weken geleden

    @rinus55 dank gaan we proberen

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "gisting" – 10 maanden geleden

    @rinus55 wat is een niet al te dure sg meter

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 10 maanden geleden

    @rinus55 de centrifuge dit ik gebruik heeft geen mesjes erin  . Het Perst erin en dan op hoge snelheid door filtergaas.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 10 maanden, 1 week geleden

    @rinus55 ik weet niet hoe de slowjuicer het sap onttrekt  . Een goede sap centrifuge kun je wel gebruiken.

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "gisting" – 10 maanden, 1 week geleden

    @rinus55 dank

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 10 maanden, 1 week geleden

    @rinus55 even de vorst erover is niet verkeerd dat breekt cellen maar niet te lang in vriezer .
    Je kan ze i.p.v. invriezen ook op gist zetten . Of ga je lang met vakantie 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "ĺikeur" – 10 maanden, 2 weken geleden

    @rinus55 als je ook na alle bewerkingen met hoog alcohol pas na dw tijd met een sloot water gaat verdunnen heeft het water ook weinig smaak opgenomen wat anders is dan met water “gehuwde ” alcohol

  • Profielfoto van Prins

    Prins antwoordde op het onderwerp "prijzen koper" – 10 maanden, 2 weken geleden

    @rinus55 ik heb met de koppelingen geen probleem  goed koper prima te solderen en hoe of wat de legering is weet ik niet maar dat weet je van Nederlands koper ook niet daar zal ook wel mee gesjoemel worden alles…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Gerard01

    Gerard01 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 10 maanden, 2 weken geleden

    @rinus55 en hoe smaakt de jouwe?

  • Profielfoto van Gerard01

    Gerard01 antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 10 maanden, 2 weken geleden

    @rinus55 serieus ?

  • Profielfoto van KlaasVaak

    KlaasVaak antwoordde op het onderwerp "Vraag beginner." – 10 maanden, 3 weken geleden

    @rinus55 mooie ketel👍 heb zelf de 50ltr variant. Ik zal ook een wat roodkoperen sponzen gaan gebruiken

  • Profielfoto van KlaasVaak

    KlaasVaak antwoordde op het onderwerp "Vraag beginner." – 10 maanden, 3 weken geleden

    @rinus55  welke vevor gebruik jij dan? En mis je niet het koper die reageert met de alcohol? Ik heb zelf ook een vevor en daar heb ik een electrische verwarmingselement ingebouwd aangestuurd door een pid, maar heb het gevoel/smaak dat…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harald

    Harald antwoordde op het onderwerp "Test-project, wie helpt?" – 10 maanden, 3 weken geleden

    @rinus55 top. Daar ga ik even naar kijken.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 10 maanden, 3 weken geleden

    @rinus55 als normaal verloopt dan zou bij mij met ruim een weekje kunnen oogsten.   Dan 10 – 14 dagen gisten en daarna verwerken. Dus half september al klaar en in vat .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Mais gebruik" – 11 maanden geleden

    @rinus55 als je ze droogt / eerst vallen de sabeltjes en worsteltjes eraf . Anders even op gaas zeef heen en weer schudden.
    Als er enkele blijven zitten is niet een groot probleem tenzij het te vochtig is opgeslagen 

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Mais gebruik" – 11 maanden geleden

    @rinus55 dat zou ik wel doen, want die kunnen gaan rotten of muf gaan ruiken. Het zijn niet alleen de worteltjes maar vooral de sabeltjes die tijdens het mouten moeten ontstaan.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Whisky stookwijn" – 11 maanden, 1 week geleden

    @rinus55 1055 is niet slecht resultaat. Je gebruikt rogge  het kam wezen dat je schuim vorming hebt door eiwitten niet zo zeer door gisting .of er moet een ,” verontreiniging” in gistton hebben gezeten.  Ja ruim gist enten.  Als er…   Meer lezen»

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz tom182 _DaanBanaan_

Nieuwste topics

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 2 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 4 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 5 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 2 weken geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens