Vond forum berichten leuk
RE: Recept gevraagd voor Hierbas Hierbas Recept Gezien mijn voornaam "Bas" moest ik wel reageren 😆 Ingrediënten: De basis: Anijslikeur (“Anis Licor”): Je kunt anijslikeur kopen bij de drankenhandel of natuurlijk zelf stok... |
In forum Recepten |
10 maanden geleden |
RE: Inverteren @robbert ik koel vooral snel omdat ik de keuken weer snel opgeruimd wil hebben voor dat de vrouw weer thuis komt 🤭 |
In forum Het Café (praathuis) |
11 maanden geleden |
RE: walnoot likeur 1 @gerard01 natuurlijk serieus. Rinus zet zijn drank altijd bij mij neer en hij heeft er nooit meer van gedronken 😇 |
In forum Recepten |
11 maanden geleden |
RE: Azijngeur in desillaat FF een update in het proces om van het predikaat dummy stoker (beginner) af te komen (geintje). Inmiddels mijn 3e en 4e stookje gedaan en ik ben best trots. Ik stook met een potstil en tijdens het sto... |
In forum Stooktips |
11 maanden geleden |
RE: snuisterige Jurançon plantjes @rinus55 als normaal verloopt dan zou bij mij met ruim een weekje kunnen oogsten. Dan 10 - 14 dagen gisten en daarna verwerken. Dus half september al klaar en in vat . |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
11 maanden geleden |
RE: walnoot likeur 1 @jagdhornblaser Zover waren we al na je vorig bericht. Maar als je met de zoek opdracht op het forum zoekt naar neutrale alcohol worden jou problemen en de oplossingen meerdere malen aangegeven. Als j... |
In forum Recepten |
11 maanden geleden |
RE: After Eight Het was weer tijd om een After Eight likeurtje te maken, niet alleen omdat ik door mijn voorraad heen was maar ook omdat het lekker, leuk en makkelijk te maken is. Ik heb de hoeveelheid ingrediënten ... |
In forum Likeuren |
11 maanden geleden |
RE: Mais gebruik @rinus55 als je ze droogt / eerst vallen de sabeltjes en worsteltjes eraf . Anders even op gaas zeef heen en weer schudden. Als er enkele blijven zitten is niet een groot probleem tenzij het te vochti... |
In forum Stooktips |
11 maanden geleden |
RE: Mais gebruik @rinus55 dat zou ik wel doen, want die kunnen gaan rotten of muf gaan ruiken. Het zijn niet alleen de worteltjes maar vooral de sabeltjes die tijdens het mouten moeten ontstaan. |
In forum Stooktips |
11 maanden geleden |
RE: Hoi Hoi Rumo, uiteindelijk wil ik alles wel een keer gemaakt hebben (likeur, whisky, gin wodka, etc etc) maar ik denk eerst beginnen met een neutrale alcohol van een simpele suiker mash. Die kan ik naderh... |
In forum Stel je even voor... |
12 maanden geleden |
RE: walnoot likeur 1 @rumo is meer de hele dag proeven, ga ik beetje wazig zien |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 1 @gerard01 zoals beschreven gebruik de hele vrucht. Kleurenblind zijn is waarschijnlijk niet je grootste probleem 😆 😆 😆 |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rinus55 heerlijk! als je deze thread doorleest staan er nog een aantal varianten in de cider. Erg leuk. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 1 De 2 de IMG_6042.jpeg |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: Voorloop Hi Twisted Hier nog iemand die 400 a 500 cc wegneemt bij aanvang van de fijnstook. En waarom zou ik dat niet doen ? Better safe than sorry om te beginnen. De andere redenen zijn : het kost je nagen... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |