-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "nieuw keteltje (2e hands)" – 1 jaar, 12 maanden geleden
Lekker bezig zo! Leuk voor de kleine receptjes. Begrijp ik het goed zit er een maceraat van walnoten in de ketel? Ben nieuwsgierig of er nog voldoende smaak over blijft na de overhaal of voeg je een apart gehouden gedeelte… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Hallo Rob hier" – 1 jaar, 12 maanden geleden
Welkom Rob, over koelen is al eens wat gepost maar ben benieuwd of dat voldoende is. Veel plezier
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "(Duitstalig). Heeeeel veel lekkere Oostenrijkse likeur en andere drank recepten" – 2 jaren geleden
Superleuk om mee te spelen! Bedankt voor de link.
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Hoi" – 2 jaren geleden
Goedendag! Bij 5x reageren kun je de foto’s plaatsen ben erg benieuwd ook naar de appelcider. Uit welke streek kom je!
Anyway, welkom op het forum -
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 2 jaren geleden
Heb je 2 of 3 jaar geduld als het nu al lekker ruikt? 🤗 de smaak die het vat zal meegeven geeft verandering eraan wat 2 kanten op kan uitpakken, ben benieuwd naar de keuze
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 2 jaren geleden
Jan, Ik zie de termen calvados en cider voorbij komen…
20230430_094306098.jpeg -
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 2 jaren geleden
Murmurillo leuk initiatief en heb je filmpje (nu pas) bekeken. er word gelukkig al volop meegedacht en geëxperimenteerd ben benieuwd naar jouw eind SG en je eind opbrengst…
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Stomen of meekoken?" – 2 jaren geleden
…tenzij je een gescheiden overhaal maakt met de rwee manieren apart..
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Stomen of meekoken?" – 2 jaren geleden
Alchemist: heb het opgezocht en onder normale druk (1 bar) heeft water/damp de hoogste temperatuur namelijk die van 100°C, maar dan is die van de alcohol allang geweest inderdaad … Robbert: ik moest over je antwoord nadenken en kwam er… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Stomen of meekoken?" – 2 jaren geleden
Ben benieuwd! Vriendelijke groeten ,
RB -
rummy dummy posted a new topic "Stomen of meekoken?" – 2 jaren geleden
Hallo allen, misschien een aparte vraag maar ik stel hem toch… 😊 in de tiny filmpjes word na het maceratieproces de kruiden in een zakje ondergedompeld en zo meegenomen bij het overhalen…wat geeft de meeste smaak af , bovenstaande methode… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 2 jaren geleden
Ben heel erg benieuwd, als dit echt werkt zou het grappig zijn en weer een toevoeging aan kennis zijn…maïs is van nature zacht van smaak en word gebruikt in bourbon…. ik blijf de topic volgen!
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 2 jaren, 1 maand geleden
Bedankt voor de voorstudie! Lekker bezig zo! Toevallig kwam amylase ter sprake in de serie moonshiners op discovery waar ze een pure maïs stooksel zonder toevoeging van suiker wilden maken en amylase erbij deden, maar veel in deze serie is… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Drie op een rij (proef opstelling)" – 2 jaren, 6 maanden geleden
ik blijf met bewondering kijken naar je vakwerk! echt supermooi, waar dient die elektronische regelaar voor? Heb me er nog niet in verdiept want is nog een stapje te ver weg voor mij maar dat tussen station is om een… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Het kleine vaatjes topic" – 2 jaren, 7 maanden geleden
Goedendag allemaal, misschien is dit niet de juiste topic hiervoor maar het heeft wel te maken met houten vaatjes. De volgende stap is gezet en ik heb een klein frans eiken houten vaatje aangeschaft welke van binnen licht gebrand is…. Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Brix-converter" – 2 jaren, 9 maanden geleden
Bedankt deze sla ik op! Gelijk een vraag: de temperatuur bij het opmeten word geadviseerd op 20 graden celsius dacht ik, wanneer deze afwijkt geeft dit dan een verschil? Bij het opmeten van het promillage hetzelfde verhaal hier heb ik… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Kokos schaafsel" – 2 jaren, 10 maanden geleden
bij deze weer wat wijzer geworden!
opstelling.jpg -
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Kokos schaafsel" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Heb cocosschaafsel met vanilesuiker bestrooid en in de oven gebruneerd wat resulteerde in een veel vollere smaak en dit mengsel in m’n kolom gedaan. Het resultaat is echt verbluffend niet alleen hangt er een cocos lucht in de ruimte, wat… Meer lezen»
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Kokos schaafsel" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Inmiddels verder met bovenstaande tips geexperimenteerd….
cocos-schaafsel-uit-oven.jpg -
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "nieuw hier" – 2 jaren, 11 maanden geleden
goededag en welkom kerel!
- Meer laden