Forum antwoorden aangemaakt

RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela

@bazz Als u een gistkast gebruikt heeft u veel meer kans op lukken van natuurlijke gisting in stand te houden. Nu is het buiten wel weer om gist te beginnen . Naar nog te fris . Ik gebruik mijn honi...

In forum Recepten

7 dagen geleden
RE: Nieuw lid.

@paulg halo , als u met gin gaat beginnen denk dan aan een hollandse stijl potstill net als engelse potstill . Met kruiden mand. In gin museum in Plymouth staan voorbeelden.

In forum Stel je even voor...

7 dagen geleden
RE: Eenvoudig recept gezocht.

@bert1985 heeft u deze al gezien. Deze is erg lekker en heel simpel.

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela

@bazz gaat u ook een spontane gisting laten ontstaan of gebruikt u toch gist ? Het stinkt flink dus in huis gisten is niet fijn en buten is het te fris nog. Rob heeft een verwarmde kas waarin hele j...

In forum Recepten

2 weken geleden
RE: Benedictine

@uridium ook de saffraan op markt in Beverwijk is veel nep . In Ljouwert is een winkeltje met oosterse kruiden waar echte saffraan te koop is.

In forum Likeuren

2 maanden geleden
RE: Benedictine

@murmillo test u wel de saffraan of het neppe of goede is. Als het in heet water geel gaat zijn is het nep het moet rood blijven. Saffraan is ook nagemaakt in de handel uit gekleurde meeldraadjes.

In forum Likeuren

2 maanden geleden
RE: Wat te doen met restanten?

@robbert je zou met stook pensioen toch ?Stoppen met stoken en het forum ? Je vind toch steeds weer wat nieuw. Daarom Omke Rob wacht nog een pooske . Hier leren we van .

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM

@robbert alle informatie is toch zinvol. Je zei ook vroeger altijd tegen mij wanneer iedereen mout bij van Rijn en van der Kooy koopt heeft iedereen zelfde doorsnee smaak. Je noemde het een Heineken ...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM

@robbert tijd dat je weer een workshop gaat geven Rob. En geen korte tini filmpje maar een demo zulks als de whiskey filmpjes en dat over mouten en hoe je eest maar ook de verschillende dat de smaakje...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )

Wat ga je nu doen met het vat ? Nieuwe whisky maken en opnieuw vullen ? Hoe smaakt de whisky hier nu van ?

In forum Het Café (praathuis)

4 maanden geleden
RE: Genepi

@robbert welke was dat ? jou nieuwe kolom ? Maar zijn er misschien voor mij nog paar takjes over Rob?

In forum Likeuren

5 maanden geleden
RE: Ontwerp Help - Smaakinfussie dmv helm

@antonuithethogenoorden u woont in het hoge noorden? Als u ook Friesland daarmee bedoeld is misschien idee om eens met Robbert af te praten. 40 liter Stoken in 12 of 8 uur is erg lang en u percentage...

In forum Mijn installatie

5 maanden geleden
RE: Whisky

Hier ziet u hoe u whisky kunt maken .

In forum Recepten

6 maanden geleden
RE: Grappa achtige drank

@robbert het lijkt dat je echt aan afbouwen bent en gaat stoppen Rob. 1 stookje in een jaar zijn wij niet van jou gewend en jou 80 liter staat hier en wil je niet terug de 50 liter heb je verkocht. W...

In forum Stookforum

7 maanden geleden
RE: Grappa achtige drank

@robbert wat is er nu geworden Van de druiven uit jou tuin die nu tot drank is gemaakt .De pulp is die ook gebruikt ? Je maakte zelf toch ook vaker grappa . Jij gebruikt dan toch een au bain marie ?

In forum Stookforum

7 maanden geleden
Pagina 1 / 23