Theresa
Theresa
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2021
Reputable Member
Volgen
@kena1979 ik volg Robbert zijn methode . Bij fermentatie ...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@sjakio kijk hier ook eens./p> ( de maker heeft pas oo...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@arta380 ik begon met een eigenbouwde ketel van mijn heit. ...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@arta380 hallo en wolkum op het forum heeft u ook de filmpje...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@robbert tot waar ga je aanlengen voor je de gist er bij do...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@robbert welke maak je Rob ? Wat voor drankje? Whisky wil j...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Omke mag ik 15 gram overnemen ? Dat is toch genoeg voor een ...

In forum Likeuren

1 jaar geleden
@willem2 ik geloof ook niet dat het bedoeling van Rumo en Ro...

In forum Spirits

1 jaar geleden
@Robbert, Wat ga je ervan maken? Ik las dat je 3 recepten zo...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@robbert 🤣 🤣 🤣 een paar jaar geleden...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@robbert ik ben nog steeds nerveus over mijn vaatjes die nu ...

In forum Stooktips

1 jaar geleden
Ik was even bij Rob langs geweest voor een flesje van zijn a...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@rumo bij mij lukt het vaak niet om gist te krijgen wat lan...

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
@psycat ik vind zelf zonde om extra suiker toe te voegen het...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@stevedegraan welkom op forum . Als u op begin pagina op ond...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Pagina 3 / 23

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?