-
Stookforum reageerde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak ik zag hem staan inderdaad! Ook goed idee!
Morgen gaan er weer 3 kippen aan het spit 🙂 heel eenvoudig maar zo lekker! -
Stookforum reageerde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak de Melebest site kende ik nog niet, ik had hem gewoon van Green Egg recept van de maand 😉
Maar wel interessante site! Bedankt voor de tip 😁 -
Figaro reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak hier kost het 29,45 incl verzendkosten voor 25 kg
https://www.schippers.nl/–3703040.html?channable=00847f69640033373033303430df&gclid=CjwKCAjwn9v7BRBqEiwAbq1Ey6vFANVKi8b6CESgo_nPHffmI1W4aIHPlKCp_onMr3AAH_TEqB65fxoCGYwQAvD_BwE -
Stookforum reageerde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak dat klinkt heel goed! Benieuwd naar je recept 🙂
-
Munckerik reageerde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak
oh…. ze zijn al op hahaha. -
Munckerik reageerde op het onderwerp "Het grote BBQ Topic!" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak
Â
Ziet en ook heel lekker uit 😋 -
Catnip reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak toedekken met een lap, zodat er niks bij kan komen. Na 3 a 4 dagen dek je af met deksel en waterslot. Dan is het heftigste vaak wel voorbij. Â Nb. Zorg wel voor gist die gelijk zn werk doet…. Lees meer»
-
Robbert reageerde op het onderwerp "Ketel te groot?" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak . Op de foto zie ik iets op de kolom , is dat een thermometer ? Als je daarop ook jou temperatuur regeling doet zal je ook zien dat met een voldoende gevulde ketel het beter te stabiliseren is… Lees meer»
-
Robbert reageerde op het onderwerp "Ketel te groot?" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak wanneer je een verstelbare drukregelaar gaat gebruiken kun je de brander veel beter en nauwkeuriger af regelen .
Kolom en brug blijft bruikbaar . -
Robbert reageerde op het onderwerp "Ketel te groot?" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak nadeel van een grote ketel is dat je ook altijd voldoende vulling moet hebben . 2/3 van de inhoud maar kan ook voordeel zijn voor bepaalde beslagen waarbij je juist met volumes werkt Waarbij je anders met kleine ketel… Lees meer»
-
Robbert reageerde op het onderwerp "Temperatuur koelwater" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak hangt er van af met wat voor type ketel je stookt en wat je koelt .de eind koeler moet koud tot 20 gr , koelbak op alquitara wanneer je hoog percentage wil stoken zo koud mogelijk maar des te… Lees meer»
-
RuMo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak. Voor dat varkensvoer moet je soms wel minimaal 100kg afnemen, dan heb je de eerst weken wel genoeg voorraad 😆
-
RuMo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak. Ja, iets overdreven maar het was uit een bio winkel. Die zakken van 25kg die ze voor veevoer gebruiken zijn een stuk goedkoper.
-
dumo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak Ik gebruik het vooral omdat het gemakkelijker oplost, en je moet niet inverteren. Ik kan eigenlijk niet zeggen of het beter smaakt, ik, maar ik ben gene wijnkenner, smaak het verschil niet. Ik ben in den beginne, begonnen met… Lees meer»
-
RuMo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak. Ik heb het zelf aangezoet met suiker tot een SG van 1075, dan zou je stookwijn uit moeten komen op ongeveer 10%.
-
RuMo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak. Druivensuiker vergist makkelijker dus de smaak zou beter moeten. Maar in de winkel is het wel 10x duurder, en of je dat er aan af proef weet ik niet.
-
dumo reageerde op het onderwerp "Calvados vragen" – 4 jaren, 5 maanden geleden
Gepost door: @haak tweede vraag suiker of druivensuiker of maak dat niet uit   hoy, Ik denk dat dat geen probleem mag zijn. Ik werk de laatste tijd meer en meer met druivensuiker, zeker voor mijn fruitwijnen. Ik kan… Lees meer»
-
Kees22 reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak Dat laatste geldt voor elke nieuweling, maar dat maakt het ook leuk.
Sterker nog: dat geldt ook voor oude rotten, dat ze nog veel kunnen leren. -
Kees22 reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak In het Engels wordt dat een thumper genoemd, maar ik gebruik liever een Nederlands woord. Bijvat, naar analogie van bijkeuken, bijbal, bijvrouw, bijnier etc. Je neemt een tweede vat en leidt vanuit het eerste vat een pijp naar onder… Lees meer»
-
Kees22 reageerde op het onderwerp "Ruw stook whiskey" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@haak Ik schreef ook niet “dom”, maar “vreemd”.
Met de hele stook wordt bedoeld dat alle alcohol overgehaald is, dus dat de laatste druppels uit je koeler tot (bijna) 0 % alcohol gezakt zijn. - Meer laden