Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Hilly

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Hilly

@hilly

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly de salmiak denk ik eerder

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly, Proost 😛

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly, mijn kleinste ketel is gemaakt van een 6 liter snelkookpan, maar ik ga denk ik maar eens sparen voor een alquitara.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly als je het een paar maanden laat rijpen worden smaken nog voller en ronder .
    ( En als je bij verkoudheid een glaasje neemt krijg je snel meer lucht . ,) 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert replied to the topic "Melasse zuiveren" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly wanneer je inverteert maak je van een disacchariden  ( meervoudige suiker ) monosachariden ( Enkelvoudige suikers . Dat is voor gist makkelijker te verwerken. Anders moet eerst het gist eerst de suikers losmaken alvorens omzetten . Wil zeggen dat…   Read more»

  • Profielfoto van Jank

    Jank replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly Ik heb de lemon lime gemaakt! Dat ei is niet helemaal goed gegaan trouwens😜 Dus geen helder drankje maar een beetje wit uitgeslagen. Maar wel super lekker!

  • Profielfoto van Ton

    Ton replied to the topic "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly 🤣😅🤣

  • Profielfoto van Knooier

    Knooier antwoordde op het onderwerp "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly als ik me niet vergis is dat van Robberts Tiny’s steeds met de 1 liter Alquitara, kan men dus zelf omrekenen wat nodig is voor de eigen Alquitara/ketel

  • Profielfoto van Psycat

    Psycat antwoordde op het onderwerp "Ontsmetten" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly
    Helemaal geen domme vraag
    Ik gebruik alcohol in een vernevelaar
    Ofwel gewoonweg azijn !
    Daarna spoelen met water.
    Nooit problemen mee gehad.
     
    Cheers
     
     

  • Profielfoto van Notna

    Notna antwoordde op het onderwerp "Ontsmetten" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly dit is zeker geen domme vraag.

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist replied to the topic "kleine hoeveelheden kruiden" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly Net beantwoord 😀

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert replied to the topic "Bourbon Mais" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly Het gaat in principe omdat het franse maïs is veelal  van hogere kwaliteit is.  Consumptie mais ! veel mais in Nederland verbouwd is voor diervoeders of “kippen mais” Het verschil is duidelijk merkbaar in smaak en ook verwerking Bij…   Read more»

  • Profielfoto van Notna

    Notna replied to the topic "Bourbon Mais" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly ik heb jaren in France gewoond en mijn ervaring is ga met een grote boog om alles heen wat Frans is of daar is gemaakt. 😀 Maar misschien geld het niet voor de Franse mais, ik ben benieuwd naar…   Read more»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly, leuk dat je het met ons wil delen. Dit kan net dat laatste zetje zijn wat nodig is om echte ambachtelijke drankjes te maken.
    Ik heb al een bestelling gedaan 👍 

  • Profielfoto van Notna

    Notna replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly. Super en bedankt Hilly ik ga genieten van de filmpjes van Robbert.

  • Profielfoto van Notna

    Notna replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly ik heb iets gemist denk ik Hilly, waar vind ik die filmpjes van Robbert Ik denk dat ik heel blij ga worden van die filmpjes.  En je hebt gelijk jammer dat niet alles bij een webshop te koop is.

  • Profielfoto van Paolo

    Paolo replied to the topic "Doofpot keteltje" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly schitterend Hilly, goed bezig hoor 👍

  • Profielfoto van Notna

    Notna replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly heb het plaatje direct besteld en kan het dinsdag bij ze ophalen was al opzoek naar zo iets. Bedankt voor je goede tip Hilly.

  • Profielfoto van Notna

    Notna replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly Hoe heb je het verwarmd Hilly op het gas of elektrisch?

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @hilly smaken komen mee met de alcohol op damp temperatuur . De diverse smaken hebben ook diverse themperaturen.van verdampen .alcohol  is ook daarbij een “transports” middel.   Is de damp themperatuur 78,3 graden krijg je de grootse verzadinging van alcohom en…   Read more»

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • rinus55 _DaanBanaan_

Nieuwste topics

  • T500 reflux + alambiek en toebehoren

    Door Johnnieboy 17 uur geleden

  • vijf bijtjes stelt zich voor

    Door vijf bijtjes 3 dagen geleden

  • Naloop

    Door Gerben Beek 6 dagen geleden

  • Vergistingsvaten 20 liter Speindel

    Door kena1979 1 week geleden

  • Waragi

    Door RikVanBeusichem 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens