-
Robbert replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly de salmiak denk ik eerder
-
RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly, Proost 😛
-
RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly, mijn kleinste ketel is gemaakt van een 6 liter snelkookpan, maar ik ga denk ik maar eens sparen voor een alquitara.
-
Robbert replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly als je het een paar maanden laat rijpen worden smaken nog voller en ronder .
( En als je bij verkoudheid een glaasje neemt krijg je snel meer lucht . ,) -
Robbert replied to the topic "Melasse zuiveren" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly wanneer je inverteert maak je van een disacchariden ( meervoudige suiker ) monosachariden ( Enkelvoudige suikers . Dat is voor gist makkelijker te verwerken. Anders moet eerst het gist eerst de suikers losmaken alvorens omzetten . Wil zeggen dat… Read more»
-
Jank replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly Ik heb de lemon lime gemaakt! Dat ei is niet helemaal goed gegaan trouwens😜 Dus geen helder drankje maar een beetje wit uitgeslagen. Maar wel super lekker!
-
Ton replied to the topic "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly 🤣😅🤣
-
Knooier antwoordde op het onderwerp "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly als ik me niet vergis is dat van Robberts Tiny’s steeds met de 1 liter Alquitara, kan men dus zelf omrekenen wat nodig is voor de eigen Alquitara/ketel
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Ontsmetten" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly
Helemaal geen domme vraag
Ik gebruik alcohol in een vernevelaar
Ofwel gewoonweg azijn !
Daarna spoelen met water.
Nooit problemen mee gehad.
Cheers
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Ontsmetten" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly dit is zeker geen domme vraag.
-
Alchemist replied to the topic "kleine hoeveelheden kruiden" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly Net beantwoord 😀
-
Robbert replied to the topic "Bourbon Mais" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly Het gaat in principe omdat het franse maïs is veelal van hogere kwaliteit is. Consumptie mais ! veel mais in Nederland verbouwd is voor diervoeders of “kippen mais” Het verschil is duidelijk merkbaar in smaak en ook verwerking Bij… Read more»
-
Notna replied to the topic "Bourbon Mais" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly ik heb jaren in France gewoond en mijn ervaring is ga met een grote boog om alles heen wat Frans is of daar is gemaakt. 😀 Maar misschien geld het niet voor de Franse mais, ik ben benieuwd naar… Read more»
-
RuMo replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly, leuk dat je het met ons wil delen. Dit kan net dat laatste zetje zijn wat nodig is om echte ambachtelijke drankjes te maken.
Ik heb al een bestelling gedaan 👍 -
Notna replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly. Super en bedankt Hilly ik ga genieten van de filmpjes van Robbert.
-
Notna replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly ik heb iets gemist denk ik Hilly, waar vind ik die filmpjes van Robbert Ik denk dat ik heel blij ga worden van die filmpjes. En je hebt gelijk jammer dat niet alles bij een webshop te koop is.
-
Paolo replied to the topic "Doofpot keteltje" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly schitterend Hilly, goed bezig hoor 👍
-
Notna replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly heb het plaatje direct besteld en kan het dinsdag bij ze ophalen was al opzoek naar zo iets. Bedankt voor je goede tip Hilly.
-
Notna replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly Hoe heb je het verwarmd Hilly op het gas of elektrisch?
-
Robbert replied to the topic "Au bain marie" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@hilly smaken komen mee met de alcohol op damp temperatuur . De diverse smaken hebben ook diverse themperaturen.van verdampen .alcohol is ook daarbij een “transports” middel. Is de damp themperatuur 78,3 graden krijg je de grootse verzadinging van alcohom en… Read more»
- Meer laden