Forum antwoorden aangemaakt
RE: Uitslagen methanol test! Duidelijk. Het wordt al vaker gezegd dat hobbymatig stoken over het algemeen met minder ellende in de fles zit (minder pijn in de schedel de volgende dag) maar mooi om te lezen dat de "slechtste" dran... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Uitslagen methanol test! En nu als het kan een uitleg in het simpel alstublieft. Ik zie 0.23% staan en wat betekent dit nu precies? Tot welk level mag in Nederland commercieel verkocht worden? Ik zie allemaal dingen over gram... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: schuimproductie tijdens stoken Ik gebruik 1 a 2 lepels zonnebloemolie, werkt prima. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Baijiu Het is ook mijn persoonlijke ervaring. Maar over het algemeen hetgeen wat ik heb meegenomen naar Nederland werd niet door mijn omgeving gewaardeerd als een smaakvol drankje met enige mogelijkheid tot ... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Baijiu Ik heb vorig jaar een jaar in China gewoond voor werk. Ik zal mijn persoonlijke ervaring met de vele malen baijiu in 4 woorden met jullie delen: Gatverdamme, niet te zuipen! Ik vind het echt mega goor... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: suiker inkoop Robert, suiker alleen vergist ik ook niet. De voeding die in het beslag zit moet uit het fruit of mout komen. Het gaat mij erom dat de gist een suikerstukje makkelijk kan pakken en kan beginnen met we... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: suiker inkoop Om maar lekker off-topic te blijven. Wat nou als je bij de super een paar pakken aardappelzetmeel inkoopt? Zou dat ook werken? Het gaat immers om de omzetting van zetmelen naar suikers. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: suiker inkoop Ik bak taarten, denk ik dan maar. Ik koop eens in de zoveel tijd een grote zak suiker bij bouwhuis.com, sporadisch 1 a 2 kg bij de super. ik gebruik alleen suiker als giststarter en om laag een laag s... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Whisky in een maand Bij mij ligt de whisky op vaten, de engelen drinken daar al genoeg uit. De rest gaat mooi door het keeltje naar binnen. Niks op t grind voor mij haha |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Enquette proposal E, overgenomen uit de mooie levensstijl van oost europa waar mensen in de kleine dorpjes nog echt leven en elkaar helpen waar nodig. Ook onwijs geïnteresseerd in de processen die er bij komen kijken, ... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Hooi Nog nooit van gehoord. Ik weet wel dat stokers in griekenland en frankrijk een klein beetje stro op de bodem van de ketel doen tegen het aanbranden van het directe vuur als ze een dikke drap gaan stok... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: We are not blind yet and still alive Dat is wel hele oude koeien uit de sloot halen Nimrax??? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Tsikoudia - Griekse brandewijn Inderdaad wat Chris zegt Druiven persen = sap = voor de wijnproductie. Overgebleven most apart vergisten en destilleren met alle pitjes en takjes en schilletjes = tsipouro. Bij het stoken goed uitkijk... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: slepend gist? Mooi! Leuk en leerzaam |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: slepend gist? Oud trucje, gooi 1 sneetje bruin brood erbij. Dient dan als voeding |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |