Forum antwoorden aangemaakt

RE: Hallo, wij zijn de Stookcie!!😍

@robbert Ik weet het Robbert, vandaar ook mijn opmerking "buiten het werken met leds". Mijn twijfels zaten in "even schudden en dan is het klaar"😊

In forum Stel je even voor...

5 maanden geleden
RE: Hallo, wij zijn de Stookcie!!😍

Welkom op het forum! Wat je recept betreft, buiten het werken met leds, heb ik mijn twijfels, vooral over "flink schudden en dan is het klaar". Kijk eens naar dit recept.

In forum Stel je even voor...

5 maanden geleden
RE: Still spirits gin botanicals

@rumdidum Ja, daar wordt idd gesproken over destilleren ipv Infusing. Ik zou dan zelf uitgaan van een liter of 5 basisalcohol, verdund naar beneden de 40% en dat destilleren met de kruiden in de baske...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
RE: Still spirits gin botanicals

Volgens mij zit je op het verkeerde spoor. Infusing betekent dat je een bestaande drank een extra smaak gaat geven. Je kan dus in dit geval 3-6 liter alcohol op drinksterkte gebruiken met dit zakje, r...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
RE: 2023 Wat heb je geleerd ?

@rummy Ja, bewust het zo ingericht voor de hoogte van de T500, dakkapel zelf was net te laag😊

In forum Het Café (praathuis)

6 maanden geleden
RE: 2023 Wat heb je geleerd ?

En een foto met de T500....  IMG_20231105_144223.jpg

In forum Het Café (praathuis)

6 maanden geleden
RE: 2023 Wat heb je geleerd ?

Ik had dit jaar meer willen leren door te experimenteren met recepten, maar door allerlei omstandigheden is daar niet genoeg van gekomen. Wat ik wel heb geleerd is dat de badkamer niet ideaal was om t...

In forum Het Café (praathuis)

6 maanden geleden
RE: Rum van melasse stoken

@stokey Als je start sg 1080 was kan je met een goede gist die niet gestrest wordt door teveel suiker een eind sg rond de 990 bereiken. Dan heb je een ABV van rond de 11.6%

In forum Stooktips

9 maanden geleden
RE: professionele moderne " dunder "

@robbert Juist! Dat is hem 😂

In forum Het Café (praathuis)

10 maanden geleden
RE: professionele moderne " dunder "

Hmm, even snel aan het zoeken geweest maar heb waar ik nu zit een heel slechte internetverbinding. Volgens mij staat het ergens in "Het mag geen single malt whisky heten" van Alchemist. Maar ja, dat z...

In forum Het Café (praathuis)

10 maanden geleden
RE: professionele moderne " dunder "

Zelf heel goed resultaat behaald met het recept van @Alchemist (Boeren of Slavenrum) met pruimen en wilgentak. @Robbert: Welke bijdrage heeft de wilgentak hierbij?

In forum Het Café (praathuis)

10 maanden geleden
OpenAI

OpenAI, oftewel voor iedereen toegankelijke kunstmatige intelligentie... Het is de laatste tijd een paar keer in het nieuws geweest. Sommige mensen vinden het handig om te gebruiken, anderen zijn er h...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Ouzo recept gezocht

@rinus55 Goed om te horen! Geniet ervan!

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Zijn hier ook stooksters welkom?

Ja hoor, stooksters zijn ook welkom. Je bent niet de eerste😊

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
RE: Rum vraag

Dank jullie voor de antwoorden. Dan was wat ik ooit heb gelezen dus gerelateerd aan een andere soort ketel. Ik heb tot nu toe altijd de ruim twee keer gestookt in de alambiek, dus dan blijf ik dat lek...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Pagina 3 / 32