-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Recepten aangepast voor de g30 + copper dome" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79 je kan de alquitara toch op een electrische kookplaat gebruiken?
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Recepten aangepast voor de g30 + copper dome" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79 Ik ben bang dat dit een gevalletje van proberen wordt, even buiten het feit dat ik het idee heb dat voor bepaalde smaken ik gevoeliger ben dan voor andere (hier is het nootmuskaat / foelie / kaneel), heeft de… Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79
Ik vermoed dat deze Kinabast gebruikt is, ikzelf ben ook niet bekend met de term rode kina maar kreeg het recept zo door. -
Drupelken antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79 IK ga het eens navragen want ze hebben het voor mij van daar meegebracht ik hou u op de hoogte
-
Drupelken antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79 BMS Kuurne
-
Drupelken antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@moonshiner79 Ja khem het 8 dagen in de frigo laten staan.
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@moonshiner79
Hi
Ik koop die bij een herborist.
Er is een goede herborist in Brussel op het st katelijneplein bv Met een paar uitstekende vlaamse cafes in de nabijheid. Kwestie van de trip aangenaam te maken 🙂
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@moonshiner79 daar komt nou probleem dan uitvoort
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
- @moonshiner79 duur wel ongeveer 3 weken dan moet het weg zijn . . Maar wel nog een paar x tussendoor overgieten.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@moonshiner79 ala het een sulfiet geur is dan us het beste om de drank meerdere keren over te gieten . Als je suiker hebt toegevoegd zal de sulfiet uitelkaar vallen door de suikers en aldehyde en verdwijnt deze na enige… Meer lezen»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@moonshiner79 gedroogde abrikozen worden vaak vrij zwaar gezwaveld, sulfiet dus. Dit kan besg prikkelend zijn in hoge hoeveelheid in oplossing.. misschien raadzaam de abrikozen voor gebruik te ‘spoelen’? Misschien kun je veel overgieten met veel inslag, sulfiet bindt aan zuurstof…. Meer lezen»
-
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Sambuca" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@moonshiner79 ik heb gedroogde gebruikt
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Graan alcohol" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@moonshiner79 het kan inderdaad een uit mout gegist ongedestileerde moutwijn zijn .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Graan alcohol" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@moonshiner79 er zijn meerdere mogelijke manieren van werken. Er zijn ook meerdere jenever smaken. Je kunt een beslag /stookwijn maken en deze 3 x destileren. Bessen en kruiden in korf bij 3e of 4e run . Ook kun je een… Meer lezen»
-
Jedimol antwoordde op het onderwerp "Graan alcohol" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@moonshiner79 de moutwijn is zeker gedistilleerd volgens de filmpjes. Ik haal er uit dat de moutwijn wordt gemaakt van mout, gerst en Rogge (bij Hasseltse jenever) en gestookt in een potstill (dus hierdoor lager in alcohol, denk ik). Ik veronderstel… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Citroenmelisse" – 2 jaren, 10 maanden geleden
@moonshiner79 zou inderdaad kunnen . Smaak is wel fris . Maar anders
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Rijsthulzen" – 3 jaren geleden
@moonshiner79 kom ik op terug. Het is voor mij btw beste recept ooit. Ik gebruik het nog steeds.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Rijsthulzen" – 3 jaren geleden
@moonshiner79 zonder negatief te willen zijn heb ik het gin recept geprobeerd en ook geprobeerd te filteren. Dit was een drama. Uiteindelijk kun je het proberen en genieten van meel filter ellende net als ik, maar robbert had ook nog… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Rijsthulzen" – 3 jaren geleden
@moonshiner79 zonder negatief te willen zijn heb ik het gin recept geprobeerd en ook geprobeerd te filteren. Dit was een drama. Uiteindelijk kun je het proberen en genieten van meel filter ellende net als ik, maar robbert had ook nog… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Rijsthulzen" – 3 jaren geleden
@moonshiner79 je kunt wat roggemeel en rijsthulsen gebruiken. Vergeet niet wat langer te maischen met roggen op 55 graden .
- Meer laden