Vond forum berichten leuk
RE: Het grote BBQ Topic! @munckerik die was bij het plaatsen van de fotos al helemaal op 🤣 maar is een aanrader. Al zou ik bij jouw grote ei ook een grotere visklem en een grotere Tarbot nemen. Bij de Hanos liggen ook... |
In forum De kookhoek |
3 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! Vandaag iets (voor mij) heel nieuws geprobeerd. Een hele Tarbot van de bbq. Op de zaak heb ik een Green egg Small, dus zaterdag bij de Hanos gevraagd om de allerkleinste die ze hadden. Dat was een wil... |
In forum De kookhoek |
3 jaar geleden |
RE: Het grote "deel je etiketten: topic TO trapt af.... Ik heb deze etiketten gemaakt voor de Winexpert wijnpakketten van de Stookwinkel. De wijn smaakte zo goed dat ik besloten heb een aantal flessen als relatiegeschenk aan klanten te geve... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
geen Wijnkelder maar Geuzekelder Heb vandaag mijn Geuze/Lambiek binnen gekregen. 11 soorten Geuze, die allemaal in de loop van het jaar gedegusteerd moeten worden. Mijn partner heeft het al over een Bierkelder, maar met Geuze is dat ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Thermometer van alambiek @munckerik Ik denk dat je gelijk hebt, maar van de andere kant: ik heb nu een digitale weergave 😊. |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Mijn eerste mash-VRAAG Ik kom net thuis van een rondje met de hond lopen, waarna mijn vrouw mij er even op wijst dat er plopper de plopper de plop te horen was. Nee, geen kabouters, het vat begint tot leven te komen. Dank a... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
‘Ne kelder vol zoer beer Na tweeënhalf jaar de Grainfather in mijn bezit te hebben heeft deze nog steeds geen hop gezien, iets wat in m’n vriendenkring en bij de collega’s wel eens tot opmerkingen leidt of de vraag wanneer ze... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Vlaams Rood Vandaag Deel 3 2kg pale ale mout, 1kg tarwe mout Ruby, 0.5kg roadster barley, 0.5kg special B, 0.5kg Melanoide mout, (4.5 KG) Safale US 05 50 gr Fluggle, 50 gr Opal (eind 2019) na spoelen in spider 16... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Toevoegen act.kool De carbon 2 uurtjes geleden alsnog toegevoegd. Het vergistings proces heeft er nog geen hinder van ondervonden. Morgen nog maar eens checken. 🤔 |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Toevoegen act.kool @wp-wipriziggo-nl wel moet je ook turbo clear gebruiken voor het stoken, anders heeft de kool ook geen zin. |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Toevoegen act.kool @munckerik doe ik zodra het geleverd is. Bedankt. |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @munckerik Hetzelfde! |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Theorie Whisky maken – Maischen (Quasi simpele uitleg) @munckerik bij roggemout is altijd beter om de 55 graden langer aan te houden en zelfs de 45 graden stop aan te raden |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag @munckerik ik heb het simpel gehouden(mijn manier van koken) forel ingepakt in de folie en dan de oven in. Simpel maar lekker. Vis.jpeg |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag De Dames staan keurig te wachten …. 7397DD64-4871-45A8-ACFF-A9A7D708D04D.jpeg |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |