Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

rinus55

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van rinus55

@rinus55

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "vraagje Raschigringen" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 ik heb filmpje niet gezien maar je kunt strengen maken met dun koperdraad

  • Profielfoto van Keije

    Keije antwoordde op het onderwerp "Terugkerende muffe smaak/bijsmaak suikerwash" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 de ketel zelf stinkt niet van binnen. Maar kan het altijd eens proberen. Ik heb ook gestookt met koper mesh erin maar maakt ook niks uit

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "mijn nieuwe keteltje" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 🤩 🤩 👍

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "mijn nieuwe keteltje" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 prachtige dame.

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "FEIGLING COCO BISCUIT" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 Ik ben bang dat je bot gaat vangen op deze, op internet is zo goed als niks te vinden qua ingrediënten en ik vermoed dat het merendeels extracten zal zijn die gebruikt worden.   Op het forum is op…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "mais mouten" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 gemoute mais heeft zwaardere smaak dan gewone mais en meel verliest ook smaak tegenover gewone korrel  .
    En mais meel gaat snel pap / ” behangplaksel ” achtig worden . 
    Verwerken is lastiger met meel.

  • Profielfoto van Bewust

    Bewust antwoordde op het onderwerp "Mispels ." – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55 en zo zien de zaden van een Japanese mispel eruit als je ze in juni in een pot met aarde doet. Het duurde wel een dikke maand en al bijna de moed opgegeven, maar toen zag ik 2 sprietjes…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Mispels ." – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @rinus55  mispel is net als peer een fragiele smaak..ligt ook wat tussen peer en appel in .. Alleen vergisten en stoken laat je smaken liggen. Alleen macereren krijg je te weinig ” bite ‘ aan de drank. Daarom meerdere methoden…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Rudy68

    Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Eerste Suiker Mash" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @rinus55 nou ben met ruw stook rustig begonnen bij druppelde al bij 68 gr. boven op de brug dus rustig aan gedaan zit nu pas op 87 gr na 9 uur. Mij is vertelt ( hier boven) met ruw stook…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Rudy68

    Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Eerste Suiker Mash" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @rinus55 oké , ik ugiet het nu door een koffie filterzakje en het is ook weg , zal nu na 7 uur stoken ook wel niks meer van af komen de volgende keer .Ben nog steeds met de eerst 6,5…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Rudy68

    Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Eerste Suiker Mash" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @rinus55 nee ik heb hem 1 uur aan gehad met gewoon water.
     

  • Profielfoto van Rudy68

    Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Eerste Suiker Mash" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @rinus55 ja zekers spannend😁 heb er wel zin aan om er morgen aan te beginnen.

  • Profielfoto van Hoefsmit

    Hoefsmit antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    Hartelijk bedankt @Murmillo & @rinus55
     
    Dan zal ik hier en daar even een reactie geven. Dan kan ik een foto plaatsen.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "verse druiven" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @rinus55 zoveel mogelijk steeltjes eraf .  Kneuzen/ persen . Ph controleren en eventueel bijstellen ,  dan gist er bij of spontaan laten vergisten . Niet door een blender of zoiets  de pitjes zoveel mogelijk heel laten . Na gisten filter…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Haak

    Haak antwoordde op het onderwerp "Stoken met de CV" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @rinus55 nou… toevallig heb ik daar van de week wat over gehoord van een andere stoker.. die wil een element in een “boiler” gaan stoppen
    er wordt aan gewerkt

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "voorstellen Rinus55" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @rinus55 reken uit hoeveel je maximaal aan alcohol nog kunt verwachten.  Dan weet je of het zinvol is 
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "voorstellen Rinus55" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @rinus55 tot hoever hangt af van wat je destilleert en hoe de ketel werkt.    Met een goede stook wijn en goedwerkende ketel zal zeer lang het percentage hoog . blijven. Wanneer percentage dan begint te zakken zal onder de…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Haak

    Haak antwoordde op het onderwerp "voorstellen Rinus55" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @rinus55 
    heb je die sinasappel mee laten gisten of heb je schillen in “die andere box” gedaan?

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "voorstellen Rinus55" – 3 jaren geleden

    @rinus55 zit niet een buisje in die tot ietsboven de bodem komt?

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "voorstellen Rinus55" – 3 jaren geleden

    @rinus55 welkom . Wat de functie van het 2e station is hangt af van hoe het er van binnen uitziet.  Het kan een rectificaties station zijn . Het kan een kruidenbox zijn . Een filter. . (Niet alles is een…   Meer lezen»

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • @ndré tom182

Nieuwste topics

  • ☀️ Vakantiestop Stookwinkel – bestel op tijd!

    Door Stookforum 4 uur geleden

  • O ring condensor still spirits

    Door Marcelleke 16 uur geleden

  • O ring condensor still spirits

    Door Marcelleke 16 uur geleden

  • Melasse

    Door ArjenLee 1 dag geleden

  • maboc

    Door maboc 2 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens