Forum antwoorden aangemaakt
Stookwijn Hoe lang kun je een stookwijn laten gisten voordat deze gaat bederven? Lijkt mij dat een mash op suiker langer mag gisten dan 1 op granen maar ook hier zit de levens vatbare gist bacteriën in met eve... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: voorstellen bestnat Hey Willem, welkom op het forum. klinkt allemaal veelbelovend. Waarschijnlijk heb je al wat rondgereisd op het forum en over het mouten is al heel wat geschreven, jouw specifieke vraag word ongetwijf... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: 120 liter schoon vat. @murmillo sorry ben niet zo vaak online, het betekent zeer mooi vat om mee te werken! |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Vergisting snel gestopt Hey daar ik ben ook een beginnende rum stoker, ik hou ong. 24 graden Celsius aan wat de gist prettig vind om in te werken , ook deed ik turbogist ongeveer 15 min voor mengen in een maatbeker wat goed ... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: 120 liter schoon vat. 🙂👍 |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Aardbeien en kersen van de boer Hahaha leuk om van te leren! Ben benieuwd naar het eindresultaat maar moet goed komen |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Still Spirits Tonic Water (ongoing) review 🤣 😆 ziet er super uit! |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Even voorstellen: Frank Welkom! Er groeien in de Alpen goede kruiden om een uitdagend drankje voor jou te kunnen maken. Bekijk ook eens de filmpjes van Robbert om idee op te doen voor een nieuwe uitdaging |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Kokos schaafsel Super!! Ga er mee aan de slag ik had idd gelezen dat bij te warm macereren van vruchten de poriën dichtslaan waardoor ze geen smaak afgeven maar over Cocos niets...weer een lesje geleerd |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
Kokos schaafsel Goedendag allemaal, Mijn vraag is of er iemand weet of ervaring heeft om kokosnootsmaak aan rum toe te voegen? Ik heb kokos schaafsel gekocht en denk deze te macereren met 60% witte rum. Je kan denk... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Witte zweem Zie deze foto, geloof je proeft het verschil als je denkt dat het water is! 😆 😆 20220508_151027.jpg |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Witte zweem Zie deze foto 20220508_151027.jpg |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Witte zweem Om dit verhaal af te sluiten een update: alles is tot een goed eind gekomen! De vislijm waarmee ik de witte zweem wilde verwijderen kost niet zo duur en ik zou er maar ongeveer 3 tot 5 gram van nodig ... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept Hilly prachtig initiatief! ook al ben ik nog niet toe aan de genoemde drankjes, dit maakt het forum nou zo mooi 👍 |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @Jan noteer mij ook voor 1 can van 20 liter aub Rumo zie jij het zitten deze voor mij mee te nemen? |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |