Forum antwoorden aangemaakt
RE: Meet and greet ik ben ook nog steeds in de race om mee te doen met de workshop . en als ik vanuit hier of kort vantevoren daar iets kan doen hoor ik het graag |
In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
RE: 2023 Wat heb je geleerd ? @robbert ik ben voor 🙂 ik hoor het graag wanneer |
In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
RE: Delle @rumo ik neem aan dat het fictie is die 5 ketels 🤣 |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Likeur in T500 omzetten en wijn bottelen vragen @gertan ik weet niet waar je woont maar ik heb nog een 40 tal schone wijnflessen staan met schroefdop , die je zo mag hebben groeten ruud-breda |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 maanden geleden |
RE: Vraagjes @chriswisky 200 liter voor een jaar ???? 🤣 |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Goedemorgen! @rickerdt het is wel juni... ipv juli anders ben je een maand te laat en word de schil ook harder 😀 |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Goedemorgen! @rickerdt het smaakt ook goed, ik moet wel vermelden dat het niet mijn recept is , op de zelfgestookte alcohol na 😊 maar vond het een leuke om eens te maken zo. ik heb het ook al eens gemaak... |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Goedemorgen! @concha hoi mijn nocino is als volgt gemaakt concha : ik ben begonnen met 1 liter alcohol van 67% (eigengestookt) daarbij 25 onrijpe walnoten in de schil op 24 juni geplukt (moet volgens de italianen... |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Mijn eerste Kruidenlikeur @rickerdt ik ben benieuwd naar de smaak rick, je hebt er nogal wat steranijs inzitten en die geeft hele sterke smaak af, maar leuk dat je al begonnen bent. schrijf wel alles goed op zodat je , als de... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 maanden geleden |
RE: Gin uit vloeibaar mout extract? @rumdidum hoi rumdidum, als je na 3x proberen met turbogist nog steeds smaken in je drank hebt die je er niet in wil , dan zou ik daar al mee gestopt zijn, ik heb het ook 1x geprobeert en er blijft i... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: Goedemorgen! @rickerdt hierbij een foto van mijn nocino en aardbeienlikeur en het recept van de nocino , het recept is niet van mij maar op internet gevonden en is prima te doen , ik heb het 3 maanden laten rijpe... |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Perzentage alcohol in vergistingsvat @martin74 ik gebruik deze flessen voor mijn stooksels en ook sapflessen van 1 liter de link is maar een voorbeeld , hier zijn ze te duur , maar ik denk dat brouwland ze goedkoper heeft je moet maar e... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: Goedemorgen! welkom rick keuze genoeg hier en ook de filmpjes van robbert zijn aan te raden. verder heb ik net een nocino (walnootlikeur) gemaakt via maceratie en gebotteld en tevens een aarbeienlikeur die ik no... |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Recept Kruskovac? @ moonshiner mooi dat je beide recepten hebt geprobeert, ik zal hem ook eens gaan maken , ik heb hier nog wel een liter sugarwash staan die ik kan opofferen. alleen ga ik dan voor de gekookte peren al... |
In forum Recepten |
8 maanden geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten hoi nick ik lees net een stukje mee , turf mee laten gisten? gaat dat extra smaak opleveren ? en over hoeveel turf praten we dan op 25 liter wort ? |
In forum Recepten |
8 maanden geleden |