-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 1 week geleden
@big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuur maar bij hogere temperaturen lost het sneller op en het help bij inverteren . Geinverteerde suikers ( mono saccharide )vergist sneller en met minder afval dan gewone tafel suiker. (Disaccharide) … Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 1 week geleden
@rummy-dummy waar heb je het gevonden?
-
Murmillo vind forumbericht "DaanBanaan stelt zich voor" – leuk 1 week geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Naloop" – 1 week, 1 dag geleden
@kees22 kook temp van ethylcarbamaat is 185 gr . Je zou dus denken dat het niet overkomt maar net als andere alcoholen bind het zeker omdat het al ethyl moleculen bevat aan ethyl. Het lift mee . Nee je liegt… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 1 week, 2 dagen geleden
@tom182 wanneer je niet de 80 gr stap doet blijven er inderdaad nog actieve enzymen. Nu is het niet alleen de alfa en bèta maar ook een aantal aan coenzymes. Deze kunnen zeker nog invloed hebben op smaak vorming en… Meer lezen»
-
Stookforum vind forumbericht "Liquid Rye Malt Extract! En de Barrel 674 komt waarschijnlijk terug ?" – leuk 1 week, 2 dagen geleden
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Liquid Rye Malt Extract! En de Barrel 674 komt waarschijnlijk terug ?" – 1 week, 2 dagen geleden
@big-g dit is een hele oude actie uit 2020 en is niet meer besxhikbaar helaas.. Ik heb enkel nog de zakken die nu op de site staan. Met gratis whiskygist als je er 2 neemt.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Liquid Rye Malt Extract! En de Barrel 674 komt waarschijnlijk terug ?" – 1 week, 2 dagen geleden
@big-g welkom op ons leuke forum! De Barrel 674 wordt niet meer gemaakt. Maar ik heb een goed alternatief. Het moutextract in deze pakketten is dezelfde als die in de Barrel 674. als je 2 van deze bestelt heb je… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "DaanBanaan stelt zich voor" – 1 week, 4 dagen geleden
@_daanbanaan_ prachtige ketel man. waarvandaan?
-
Murmillo vind forumbericht "DaanBanaan stelt zich voor" – leuk 1 week, 4 dagen geleden
-
Murmillo vind forumbericht "DaanBanaan stelt zich voor" – leuk 1 week, 4 dagen geleden
-
Pikketanus vind forumbericht "Wodka mash" – leuk 2 weken geleden
-
Pikketanus vind forumbericht "Wodka mash" – leuk 2 weken geleden
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Vlierbloesem likeur" – 2 weken geleden
@gerard01 inderdaad, enkel de bloemetjes ontdaan van steeltjes
-
Pikketanus vind forumbericht "Vlierbloesem likeur" – leuk 2 weken geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Wodka mash" – leuk 2 weken geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Wodka mash" – leuk 2 weken geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Wodka mash" – 2 weken, 1 dag geleden
@kobussie tomaten puree wordt alleen door onnozele kneijers gebruikt die naar slechte moonshiners filmpjes hebben gekeken . Dat geeft ook geen enzymatische werking . Het verzuurd alleen . Wodka maak je met graan en mout , aardappelen met mout of… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Wodka mash" – 2 weken, 1 dag geleden
@kobussie ik zou gwn 1of2 kilo mout op 10kilo aardappelen gebruiken. En maishen.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Vlierbloesem likeur" – 2 weken, 1 dag geleden
@gerard01 schermen in een vuilnis zak, dan 24 uur in de vriezer, goed schudden en uitzoeken maar.
- Meer laden