Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Stookforum

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Stookforum

@stookforum

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 16
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Sg stop na 14 dagen op 1040" – 5 maanden geleden

    @rinus55 graan of havermout moet even verwarmen in weinig water. Dan krijg je uit eiwitten aminozuren en daar is gist gek op.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Sg stop na 14 dagen op 1040" – 5 maanden geleden

    @willy00 de minimale maar eigenlijk ook maximale benodigde producten bij suiker vergisting is : Suiker ,water , gist ,citroenzuur en gistvoeding . Je kunt gistvoedigszout gebruiken wat meteen ook succes garandeerd . Maar je kunt ook fruit of gekookt graan…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert vind forumbericht "Sg stop na 14 dagen op 1040" – leuk 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert vind forumbericht "Sg stop na 14 dagen op 1040" – leuk 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert vind forumbericht "Tijd/temperatuur" – leuk 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 5 maanden, 1 week geleden

    Ik krijg zojuist van mijn kennis door dat er weer appelsap XXL is. 
     
     IMG-20250131-WA0000.jpg

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Sg stop na 14 dagen op 1040" – 5 maanden, 1 week geleden

    @willy00 zet vat niet op koude grond en temperatuur boven de 21 graden.   14 dagen is nog niet lang. Mag max 28 dagen gisten.   Bij te koud zal gist niet meteen kapot gaan maar het stoot wel veel azijnzuur uit…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden

    @kayp  Ik zit nu in Schotland.  3 destilleerderijen bezocht nu Genoeg geprobeerd en gezien .   
    Even te gast geweest bij oude bekende . 
    (Geef mij toch maar een metaxa of een absint.)

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden

    @kayp  op de vraag waarom zo duur  kun je nu zien op fles  er zijn 182 flessen van en dit is nr 37..
    Hier staan nog meer flessen van ver boven 15000 pond. 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden

    Zo duur
     IMG_20250127_1358352813.jpg

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars?" – 5 maanden, 1 week geleden

    Duur
     IMG_20250127_1358352812.jpg

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo vind forumbericht "koelwater heel moeilijk af te regelen bij t-500" – leuk 5 maanden, 1 week geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden

    @rumo dat moet zijn 2023   . Inderdaad

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden

    @rumo dat moet zijn 2023   . Inderdaad

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo vind forumbericht "Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier" – leuk 5 maanden, 1 week geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden

    @rumo ik denk ook dat het verkoop praat is.  Ik heb hier droog gist van redstar en bakkersgist in de koelkast van vorig jaar zomer en nat  / vers gist van het jaar 2003.   Ik weet 100% zeker dat het…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – 5 maanden, 1 week geleden

    @mana het is inderdaad wel wat ik verwacht had met gebruikte recept en hout keuze. 
    Ik ben wel tevreden. 

  • Profielfoto van Kees22

    Kees22 vind forumbericht "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – leuk 5 maanden, 1 week geleden

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 5 maanden, 1 week geleden

    @bcnx71 nee niet invriezen !  In koelkast. 
    Vriezen kan gist doden.!

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode" – 5 maanden, 1 week geleden

    @mana Smaak is zeer vol en warm maar zacht, inderdaad vanille , bloemig  , zoet . En toch een punch . Percentage 44 % . kleur is hazelnoot bruin .

  • Meer laden
Profielfoto kusleon

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz

Nieuwste topics

  • Zelfbouw alquitara

    Door Bert1985 4 uur geleden

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 3 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 5 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 5 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 7 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens