-
Robbert antwoordde op het onderwerp "6 thermometer sensors op een chinese still" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@notna @theresa , dat zijn oude vaardigheden die helaas in de moderne hobby boekjes niet meer voorkomen . Ik gebruik nog steeds de carnauba wax wel bij sommige destilaten . Maar het meeste op smaak selecteren doe je toch in… Read more»
-
Notna antwoordde op het onderwerp "6 thermometer sensors op een chinese still" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa prachtig dit soort wetenswaardigheden van en over oude stokers.
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa ook dat is mooi ! Deel van t plezier is ook in verwachting tot t geleverd wordt !
-
marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa klopt het is idd 133ltr, maar dat is ook genoeg…toch 🙂
En met jouw zeer ervaren hulp erbij, komt het zeker allemaal goed.
Ben benieuwd naar de eerste stook ermee, houd ons maar op de hoogte, lees graag mee.
-
marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa ziet er goed uit , en met 159ltr inhoud kun je ook goed uit de voeten, prijs valt mij trouwens ook best mee, ben benieuwd hoe hij is en jou gaat bevallen, maar zal wel goed komen.
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa gefeliciteerd !
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@Theresa
Ja dat is niet eerlijk
je hebt kennis van huis uit en Robbert als mentor … -
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa In de video van een destillerij die whisky maakt van groene mout van rogge is na 1.10 minuut te zien dat ze een soort gehaktmolen gebruiken. Ik heb ook eens een russische video voorbij zien komen waarbij ze ook… Read more»
-
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa Ja groene mout ken ik. Hoe maal jij het? Op video’s die ik hierover heb gezien gebruikt men een gehaktmolen.
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa aah precies, in een zak en los van de bodem, dank! 👍 was benieuwd of het zoals andere pulp gestookt werd (ja dus). Is de geur wat te harden van de vergisting? Heb aardappels nog nooit aangedurfd, maar wil… Read more»
-
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa Hi, als ik het goed begrijp laat je de tarwe ontkiemen en zonder te drogen en de wortels te verwijderen bij de aardappelpuree. Klopt dat?
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa thnx
-
Paolo antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa goed dat je dat zegt. Juist de simpelheid van het ingrediënt aardappel spreekt me aan. Top. Mijn dank weer Theresa. Tegen de tijd laat ik het weten.
-
Paolo antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa
Dank je voor het recept. Uiteraard uitgeprint en bij nog te maken recepten 👍. -
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa ik heb een pan van 135 liter. Hoeveel aardappels in kilos gooi je hierin?
-
Unesco antwoordde op het onderwerp "Gegroet alle stokers" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa dank u voor u reactie ga is kijken of ik daar meer info over kan vinden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa
Misschien kun je wat volumes en gewicht erbij plaatsen .
Wanneer je een emmer gekiemde tarwe toevoegd dan is jou pan wel flink van inhoud . -
Unesco antwoordde op het onderwerp "Gegroet alle stokers" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
@theresa mercie voor uw antwoord wat heeft u er aan laten verbouwen als ik vragen mag grtz
-
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa maar met heel veel andere kwaliteiten. 😎
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren, 2 maanden geleden
@theresa welkom op het forum en zo te lezen heb je al veel stookplezier.
Ik ben wel benieuwd naar wat foto’s van je ketels. - Meer laden