Pikketanus
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 augustus 2019
Prominent Member
Volgen
@arjan-van-d idd voorverwarmen onder goed roeren kan heel wa...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Een spuger, het is schuim. Dit kan verschillende reden hebbe...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@moonshiner79 gedroogde abrikozen worden vaak vrij zwaar gez...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@rumo voorraad??! Wat zeg je nu, hebben zij voorraad? 🤣 (sor...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@daeno79 kraantjes zijn iig ook stootgevoelig, ben er ook we...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@rino3-5 verse bakkersgist haal je... bij de bakker 😆 soms ...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@daeno79 balen zeg, kan niet zeggen dat het mij nooit overko...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@bas7726 beter iets met een fitting als schroefdraad voor bv...

In forum Mijn installatie

1 jaar geleden
@ndre taai taai is weer andere koek haha😜 pepernoten zijn ec...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@ndre pepernoten zijn van die harde taaie brokken, kruidnote...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@alchemist ook het deel dat achter het oppervlakkte zit maak...

In forum Stooktips

1 jaar geleden
@rino3-5 heb het ook gelezen maar was van de veronderstellin...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@psycat ik had ook al een gedachte omtrent vluchtige terpene...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@robbert hoe zorg je ervoor dat het cyanide aandeel niet te ...

In forum Likeuren

1 jaar geleden
@robbert vond t voor een genepi het aandeel al wat laag in v...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Pagina 3 / 55

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?