-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 8 maanden geleden
Mijn beste ervaring met peren is ze goed blenderen, echt tot een pap maken en daarna uitpersen, dat je eigenlijk zoveel mogelijk sap overhoud. Het persen kan je voor fermentatie doen of erna, dit is jou keuze, ik heb het… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Voorloop" – leuk 9 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Eerste suikerwash" – leuk 9 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 9 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 9 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "nieuwe ketel" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Ik wil een aromakolom gaan bouwen voor mijn 50 L bierfust" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Hollandsche CCVM ketel" – leuk 9 maanden, 1 week geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Welke druivensoort" – leuk 9 maanden, 2 weken geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Bier destilleren" – leuk 9 maanden, 2 weken geleden
-
Bartholomeo posted a new topic "Bier destilleren" – 9 maanden, 2 weken geleden
Ik heb een vraag, een bekende van mij heeft nog een tamelijk grote hoeveelheid bier op een eiken vat staan, dat staat er al bijna 5 j en zal ondertussen wel uitgegist zijn. Nu is het mogelijk /goed te doen… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "walnoot likeur 1" – leuk 9 maanden, 3 weken geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 9 maanden, 3 weken geleden
- @rumo ik heb zeefdoeken daarvoor
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 1" – 9 maanden, 4 weken geleden
Ik heb in juni ongeveer 4.5kg groene walnoten (in vier gesneden) op 6l alcohol van 96% gezet, daar toe in elke pot 6 kruidnagels, 2 steranijs, vanille stokje, en een eetlepel heel fijn gemalen koffie, geraspte citroen schil staat nu… Meer lezen»
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden
@psycat ik heb vorig jaar ook oude krieken wijn afgestookt, en die riekt echt naar die krieken, ook smaak is super, Ik probeer foto’s te maken van mijn ketel en de gêne dat ik wil komen, dadelijk naar die winkel… Meer lezen»
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden
@robbert die ketel die ik kopen zit een verwarmings element in, ik kan dit kiezen Electrisch of inductie
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden
@rumo in België,
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden
@rumo ik ben getrouwd met een Oekraïense, en kwam daarvoor al redelijk veel naar Hier beroepsmatig. Wij zitten hier in omgeving van Lviv Heb vorig jaar ook nog een keer druiven geperst, op vaten laten uitgisten en gedistilleerd, nu dit… Meer lezen»
-
Bartholomeo posted a new topic "Ik ben er een paar jaar tussen uit geweest," – 10 maanden, 1 week geleden
Hallo, mijn naam is Bart, ben hier vroeger al eens een meelezend lid geweest maar nooit echt gepost, Weinig tijd gehad, vader overleden en geen zin gehad om nog iets te brouwen, nu vorig jaar dan toch mijn ketel (alquitara… Meer lezen»