Forum antwoorden aangemaakt
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Dat klinkt allemaal wel goed. Dus dat jij je brandy en je whisky op vol vermogen moest stoken heb je niet als vervelend ervaren? Ik ga me er nog eens in verdiepen. Bedankt |
In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Leuk en ik volg het ook al even, maar wat ik mij nu afvraag, de T500 is dus eigenlijk gemaakt om snel een flinke hoeveelheid zuivere alcohol te verkrijgen en dat gaat vrij makkelijk als ik het zo beki... |
In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
RE: ervaringen met prestige essence Hoi! die Marienburgrum is dat die Surinaamse rum? Is dat ergens te koop in Nederland? Ik heb mij laten vertellen dat alleen "Stroh 80" is uitgezonderd van een regel die ervoor zorgt dat alcohol bij de... |
In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
RE: Hoe maak ik een Whisky mash?? Ik kreeg net een update op het youtubekanaal van stookwinkel waar hij laat zien hoe je een mash maakt. |
In forum Stooktips |
9 jaar geleden |
RE: Oud Hollands Dat zeker, maar dan weet je vast hoe ze smaken bedoel ik. Bij deze kleine likeurstokerij sta je aan een soort barretje, ze schenken een glaasje naar keuze vol met een kop er op. Dan doe je je armen op... |
In forum Likeuren |
9 jaar geleden |
RE: Oud Hollands Als je ze lekker vind, volgels mij is dit een lijstje van Naast krasnapolsky op de Dam in Amsterdam kun je een smal steegje in sneaken en dan zie je links het proeflokaal van Wijnand Fockink. Een ech... |
In forum Likeuren |
9 jaar geleden |
RE: Basis distillaat van suiker en Turbogist Ik denk inderdaad dat dat nog wel goed gaat komen, heb ik ook een keer gehad en heb toen een geprakte banaan toegevoegd, toen kwam het langzaam op gang en de volgende dag ging het tekeer als een beest... |
In forum Spirits |
9 jaar geleden |
RE: Basis distillaat van suiker en Turbogist Het is rustig op het forum, zal wel door de warmte komen....wie gaat er dan ook met die hitte achter de computer zitten...ik dus haha Ik heb geen verstand van wietolie dus ik kan je niet echt aan info... |
In forum Spirits |
9 jaar geleden |
RE: Basis distillaat van suiker en Turbogist Ik heb hier colaflessen met stookwijn liggen van 22%. Liggen er al maanden en is niks mis mee. Het is geklaard, dus er zweven geen deeltjes meer in. Verder is het gewoon prima bruikbaar. Ik kan er zel... |
In forum Spirits |
9 jaar geleden |
RE: Basis distillaat van suiker en Turbogist Hoi Boomer, Welkom hier! 1 zakje turbogist is bedoeld voor 25 liter mash en in principe bedoeld om in 1 keer te gebruiken. Een zakje bevat namelijk niet alleen maar gist. Het is een uitgekiend mengsel... |
In forum Spirits |
9 jaar geleden |
RE: Gin maken Ook dat gebeurt hoor. Als je een ketel met kolom hebt dan kun je die kolom vullen met je hele recept aan smaakmakers. Er zijn kruidenwinkels waar je zo je hele recept kunt laten mengen. Je geeft dan v... |
In forum Stookforum |
9 jaar geleden |
RE: Mijn eerste ketel met RVS kolom. Wat een prachtig resultaat, niet alleen wat je in je 1e stook behaald hebt, Ik vind hem ook heel mooi! Heel veel plezier hiermee! |
In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
RE: Wanneer is stookwijn uitgegist? Ik gebruik zelf altijd een Vinometer, niet om het suikergehalte te meten want dat kan niet maar dan weet ik wel of ik een alcoholpercentage heb gehaald die ik graag wilde zien! Een alcoholdobber werkt... |
In forum Stooktips |
9 jaar geleden |
RE: Eerste bak aangemaakt voor alcohol We misten je al!!! Leuke vakantie gehad? Welkom terug! |
In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
RE: Poire william, met de peer in de fles! Iemand dit wel eens geprobeerd? Lijkt me geweldig! |
In forum Spirits |
9 jaar geleden |