-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Koelwatertemparatuur" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Heb 4 tonnen van 200 ltr daar vang ik regenwater in op,die staan gewoon in de tuin,ik koel er mee en gebruik het voor de tuin.werkt perfect is goedkoop en de plantjes krijgen ook water.
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Rietsuiker melasse" – 2 jaren, 10 maanden geleden
@bewust waarom stoppen bij 28% ik stook altijd door tot 20% dat vind ik jammer.
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "14,9% evenementen alcohol aangeboden" – 2 jaren, 10 maanden geleden
@rumo waarom alcohol kopen van slechte kwalitijd als ik hem zelf kan stoken,als ze mij een fles uit de winkel geven dan doe ik die iemand cado met zijn verjaardag.😝
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "druiven" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Trouwens ik sta op het forum als anoniem,dat is ChrisV nu Chris whisky ben een tijdje weggeweest.nu reageer ik nog af en toe ik werk met mijn 70 nog 38 uur per dag ben mantelzorger en stook nog ongeveer 200… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "druiven" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Heb nu 30 ltr van witte druiven staan had ik op eiken gezet lekker in de zon,s’avonds dop even open en s’morgens idem het is een mooie drank geworden,zaterdag 150 ltr maïs stoken die gaat ook de zon in met… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "kersen vergisten vraag!" – 2 jaren, 10 maanden geleden
Ik heb wel eens 400kg kersen gestookt als ze goed zoet zijn geen suiker,ik heb er gewone natte bakkersgist bij gegooit,ik heb ze ook niet gekookt trouwens had ook niet zo’n grote soepketel gewoon in het vat event kapot maken… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Ps flessen drank die ik krijg gaan naar de volgende verjaardag😂😂😂
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?" – 2 jaren, 11 maanden geleden
@johndoe ik koop nooit drank uitzondering bier,ik heb 35 liter van druiven die op eiken hebben gestaan 50 ltr van maïs die op eiken heeft gestaan,en heb 50 ltr naar mijn vacantie adres gestuurd.als mensen een fles whisky van €40.00… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Leren stoken" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Ben volgende week hele week thuis dus welkom
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Leren stoken" – 2 jaren, 11 maanden geleden
@harrymuyres natuurlijk eerst effe bellen want de ouwe werkt nog mijn tel nr is 0621692468
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "sorry" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Sorry sorry maar het gaat op dit forum over stoken of vergis ik mij.als er iets niet lukt,wat mij ook wel eens overkomt dan vraag ik ergens advies,dan ga ik niet bij Jan voorbij om hem een stomp te verkopen.mijn… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Leren stoken" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Welkom Limburger ik zit zelf in Venlo ik stook alles ook fruit vaak zitten er nog wat steeltjes bij,ik verwerk soms 500 kg druiven,maar als ik de ketel vul zit het meeste op de bodem,ik laat de ketel openstaan zodat… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 2 jaren, 11 maanden geleden
@weaver proef of hij een beetje zuur smaakt en zet het een paar dagen op een koele plaats,bij mij duurt het ongeveer 4 weken met vaten van 50 ltr.en natte bakkersgist
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Bakkersgist in combinatie met Suikerriet melasse" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Ik gebruik bij alles wat ik stook natte bakkersgist bij maïs en fruit altijd goede resultaten.
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 2 jaren, 11 maanden geleden
@pietjebell welkom ik kom uit Venlo en stook ongeveer 18 jr op een primitieve manier whisky met een keteltje van 100 ltr leuk om een Limburger er bij te hebben
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Mais uit frankrijk" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Ik laat maïs uit Roemenië komen,ik gooi die s’avonds in kokend water,kan hij al beetje weken dan kook ik hem zacht,gooi er havermout en zemelen die laat ik ook uit Roemenië komen,als de maïs mooi zacht is meng ik alles… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Voor mij is ambachtelijk stoken,biomais,koelen met regenwater eiken gebruiken .en stoken op gas,ik stook met een keteltje van 100 ltr op een heel primitieve manier en dat ongeveer 18 jr als ik op vacantie ben stook ik op hout
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "terug van weg geweest" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Ik ben er ook weer heb het druk werk met mijn 70 lentes nog 38 uur per week mantelzorger stoker roker enz dus wel druk mannetje.nu even rust ben ziek maar niet ernstig,die 115 jr.haal ik nog wel dus ga… Meer lezen»
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "Voorstellen Flip" – 2 jaren, 11 maanden geleden
@flip die zijn vaak bespoten.ik heb tonnen fruit verstookt ,zit allemaal vol gif.nu stook ik maïs en die laat ik uit Roemenië komen die is bio en zoeter.
-
Chriswisky antwoordde op het onderwerp "sorry" – 2 jaren, 11 maanden geleden
Nou ik zit er ook altijd mee te klooien maar komt door mijn wachtwoord vul.het telkens verkeerd in,zal wel dement worden
- Meer laden