-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@alchemist @stookforum @murmillo, grote kans dat ik iets beter kan doen dus laten we er van uitgaan dat de amylase doet wat het moet doen.ik heb de aardappels niet geschild maar gewassen en geborsteld en ( bij de eerste pan… Read more»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@stookforum het is niet naar wens gegaan, ik heb 2x een liter of 8 water opgezet met 5 kilo aardappel, ik heb nu zo’n 10 liter vloeistof waar ik de aardappel uitgezeefd en nagespoeld heb en het Sg is 1025… Read more»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren geleden
@nafets ik ben een beginner en heb de dropshot gemaakt van een suikerstookwijn en hij is ( naar mijn idee) super.ik maak nu verschillende dingen in kleine hoeveelheden en probeer van alles.
-
Hilly liked forum post "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren geleden
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@Alchemist en @Stookforum vraagje voor jullie over de Amylase.Ik wil een vodka maken en heb 5 kilo aardappel in een grote pan gaar gekookt, ph op 5,5 bijgesteld en de high temp amylase toegevoegd, het staat nu al 2 uur… Read more»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren geleden
@pikketanus klopt, ik heb voor al bovenstaande de kruiden. De froubuurster moet ik even opzoeken ( nog nooit van gehoord ),
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Iets terughoudend maar nieuwsgierig." – 4 jaren geleden
@pikketanus Ik heb nu voor de 2de keer aardappels die staan te vergisten en het geeft erg weinig geur af!
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
- @cees de vraag was aan psycat. Jou recept was meer dan duidelijk, dank daarvoor ik ga het zeker een keer maken.
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@psycat klinkt goed! heb je een uitgebreidere beschrijving/recept?
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "(opnieuw) Hallo" – 4 jaren geleden
Welkom terug Meneer van Beusdekom, ik vroeg me al af of ik je hier ook nog zou zien 😉.
-
Hilly liked forum post "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@pikketanus die 12% zit ik nu heel ver vanaf met mijn 5,9%, ik zou graag ontdekken waarom?
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@rumo Bij de ingrediënten staan Nutrients is dit niet voeding?
prestige-fruit-en-schnapps-turbo-gist-yeast-67-g.jpg -
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@rumo Thanx voor je antwoord, In dit geval ging het om volume, Ik wil een paar liter om wat mee te experimenteren daarom heb Ik de prestige schnapps yeast gebruikt welke tot een 18% moet kunnen gaan, dat heb ik… Read more»
-
Hilly liked forum post "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@marcel1966 wat is de 131,25?
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@robbert Duidelijk, ik probeerde overigens met deze ook juist voor volume te gaan.
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Alcohol percentage aan de lage kant." – 4 jaren geleden
@robbert Als ik naar jou tabel kijk snap ik niet hoe een SG van 1090 toch tot een percentage van 18% kan komen, kun je dat uitleggen?
- Meer laden