Forum antwoorden aangemaakt
RE: poging 2 ( wat is dit leuk, wat is dit leuk. ) Geweldig dat je er zo van geniet. Het is keileuk om te doen, blijft magisch. Veel plezier nog. |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Stap voor stap recept @robbert dat had ik ook met mijn eerste granen vergisting. Wilde aanstekertest doen om te kijken of uitgegist was. Nou er kwam een lucht uit die emmer, alsof iemand hele avond bier gezopen had en dat ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Beste allemaal Welkom Hilly. Leuk dat je er bij bent. |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: opleiding distillateur Begrijp het. Maar als je voor diploma distillateur gaat heb je toch wat meer nodig dan een workshop. Als je totaal bekijkt is wel kostenplaatje, maar als je die € 595,-- deelt door de 23 volledige les... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: opleiding distillateur Denk dat je de opleiding van Syntra moet hebben. Is erkende opleidingsinstituut in België, met degelijke scholing. Ze zitten in Hasselt, Genk en Maaseik. Waar opleiding distillateur gegeven wordt weet... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum Mooi werk weer mannen. Top. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner PERZIKENLIKEUR (vervolg op De perziken van mijn zus) Maar ach, geduld hè, niet mijn sterkste kant. Plus ik had nog wat stookwijn over van de perziken, kon ik toch óók niet weggooien. Zelfs mijnn Alqui... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: eerste keer mede maken Zoek eens op Tinus Kolster en het woord mede. Tinus is een geronimeerd imker met een bulk ervaring op gebied van mede maken en maakt ook veel verschillende soorten mede. Hij is/was o.a. actief op "Im... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Alquitara van een koperen kannetje en boilertje Ziet er erg leuk uit. Complimenten. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner Thanks Jan ?? |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Magische keteltjes - Het gekluns van een beginner DE PERZIKEN VAN MIJN ZUS Mijn zus is aan het opruimen. Komt de vraag: kun jij nog weckglazen etc gebruiken. Tuurlijk!! Ze hoeft ze niet leeg te maken, doe ik zelf wel, met in achterhoofd de gedachte d... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: ik wil essentiële oliën uit planten en bloemen destilleren Nou Remy, vorige week vol ijver begonnen. Deze keer lavendel. Had netjes sudderplaatje op de gasvlam, maar het lijkt wel of ik geen kruiden moet distilleren. Alles ging goed, kwam ook wat destilaat ui... |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 2 Robbert welke soort alcohol distilleer je voor deze walnotenlikeur? |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Pastis maken Robbert als ik dat recept van pastis volg, moet dat dan altijd 12/24 uur op 50 graden? Of kan ik dat ook wegzetten op kamertemperatuur? |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Wat verschijnt er bij jullie op tafel met de feestdagen? Vaste prik, voor iedereen wat hij/zij lekker vind: voorgerecht, degelijke rundvleessoep met 150 handgedraaide ballen, hoofdgerecht: gelardeerd en gebardeerd staart-/bloemstuk, varkensfilet in champign... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |