Forum antwoorden aangemaakt
RE: ik ben Yvonne @19071960 Welkom. Genoeg recepten hier te vinden. Probeer anders deze link eens. Groetjes |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Grieks raki @kampijood welkom! Wellicht heb je hier iets aan; |
In forum Stooktips |
1 jaar geleden |
RE: Graan , mout wat te doen ? @robbert Haha op sterk “water” zetten. Geen eu-de-vie maar een eu-de-mort 🤪 voorlopig mag je nergens heen, wij kunnen je kennis nog lang niet missen. Groetjes Lambik |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: Even voorstellen Welkom Joris! Dit jaar ben ik ook druk geweest met appels. Wat een werk zeg! En ik kwam erachter dat niet elke soort appel een lekker eindproduct is. Helaas weet ik nog steeds niet welke soort appel d... |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Hallo Welkom! Als je whisky en fruit een beetje onder de knie hebt, vergeet je graag de moonshine recepten, vaak te veel suiker waardoor je een minder puur eindresultaat krijgt. Dat verschil proef je wel. |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Graan , mout wat te doen ? @robbert Ik was ervan in veronderstelling dat gerst, zolang deze droog wordt opgeslagen, toch wel wat langer dan een paar maanden goed blijft? Er staat op de zakken immers ook geen houdbaarheid datu... |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy @robbert Duidelijk en bedankt! Heerlijk nuchter en kritisch 😂 |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Voorstellen Welkom Art! ik ben een conservatieve stoker, en heb ook nog een kopertik. Alle ketels met een stekker komen er niet in 😉 |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Hallo Robbert, Graag zou ik willen weten hoe het mogelijk is dat ‘Odins Roggebrood Whisky’ vergist kan worden met maar 7 gram Dr Oetker gist…? Voor een standaard 5 kilo suiker gebruik ik 100 gram Brug... |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Ketel reiniging door appelmash @robbert Gelukkig maar, het was op z’n Achterhoeks gezegd “een pens met wark” om al die appels met de hand te verwerken. Wel al genoten van heerlijke appelmoes en appeltaart 🤗 Groetjes Lambik |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
Ketel reiniging door appelmash Hallo stokers, Vanmiddag heb ik mijn vergiste appels gestookt. Na de stook wilde ik de ketel schoonmaken en wat schetste mijn verbazing… het koper onder het volume niveau was weer als nieuw. Blijkba... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Roerdiscussie Bedankt 😀 |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
Roerdiscussie Hallo stokers, Uiteraard willen we niet roeren tijdens het gistproces… Maar hoe stellen jullie de PH bij zonder te roeren tijdens het gistproces? |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
RE: Refractrometer @alchemist Onweer? Je bedoelt donder en bliksem, of gewoon slecht weer? Hoe kan dit invloed hebben? groetjes Lambik |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
RE: Slivovitz @theresa Wat is de verhouding water/ suiker? Groetjes Lambik |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |