Vond forum berichten leuk

RE: Wat zweeft daar in mijn Absint?

@robbert super, dankjewel weer voor de tips 🙏

In forum Likeuren

3 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten

@eline Het was even zoeken naar het bericht maar dit is al van een tijdje geleden. Ik heb wat bij geleerd in de tussentijd. Voor het stoken maakt het niet uit wat je doet, die eiwitrust is helemaa...

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

@aton Zoek op walnoot met de zoekfunctie en vind:

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Stap voor stap gin en / of whiskey stoken

@robbert weeral bijgeleerd, bedankt!

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Rum van enkel melasse

@stephan, als je alleen rietsuiker vergist krijg je niet die specifieke rum smaak. Melasse bevat 50% rietsuiker en 50% laten we zeggen rum smaak. Meer suiker is meer alcohol meer melasse is meer rum s...

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Stap voor stap gin en / of whiskey stoken

@robbert Oké dat gaat wel lukken. Bedankt voor de info. Groet, @ndré

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Laatste test voor de eerste echte run

@robbert thanks, dan neem ik dat soldeerwerk mee in de vakantie samen met secundair vatje 😎

In forum Mijn installatie

4 jaar geleden
RE: Welke zelfbouw stookketel

Waarom kiezen? je werkt met koper ,altijd goed je maakt eerste een kolom voor puur alcohol stook,dat is je eerste wens ,maak die en ga aan de slag ondertussen ga je verzinnen wat je nog meer wil stok...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: actieve kool uit de mash filteren

@robbert Ah duidelijk. Ik ben het aan het klaar zetten en als het lukt met mijn werk doe ik morgen de stook maar als het 1 of 2 dagen later is moet dit dus ook kunnen, zeker geen weken laat ik het sta...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: actieve kool uit de mash filteren

@robbert Ga ik het vanavond gewoon klaar zetten en morgen stoken. Klokkie

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Muesli ''Whisky"

@robbert Ja niet alles is wat het lijkt, daarom ben ik jullie dankbaar en telkens leer ik er weer iets bij

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Pirate Machine Elves : Een Rum experiment

Na twee dagen begint het al een beetje bol te staan.  bol.jpg

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Limoncello blijft bevriezen

@robbert, ik begrijp het ook niet zo goed. Oké, ik inverteer de suiker eerst voor dat ik het gebruik in wat dan ook( met een beetje citroenzuur uurtje op 80 graden) en als het troebel is even door ee...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Limoncello blijft bevriezen

@wallie777 wat kan, voorlopige ingeving dan, is dat waarschijnlijk de fabrieksmatige limoncello een behandeling ondergaat van het citroenextract (denk aan zoiets als bijvoorbeeld chill filtering) of t...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Limoncello blijft bevriezen

@wallie777 Wallie, ik kreeg net een ingeving (lees een groen icoontje met een telefoontje en ballon erin). Is het echt bevroren of heb je stolsels? Als een soort van erg dunne slushpuppy? Dat laatst...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Pagina 9 / 18