Vond forum berichten leuk
RE: Alcohol meten na marcheren De enige manier om te meten is door bijvoorbeeld exact 100 ml te nemen en die volledig uit te destilleren. Uit het destillaat kun je dan terugrekenen hoeveel alcohol er in die 100 ml zat. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Semi automatische ketel of eigen RVS apparatuur voor start bier brouwen Met mijn stookketeltjes en de T500 kan ik inmiddels lezen en schrijven, toch blijf ik er meestal bij erbij gek genoeg. Bier brouwen lijkt mij iets verfijnder. Daarom veel dank voor jullie reacties. Vo... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Kun je tonkaboon, amandel, vanille en kaneel destilleren met behoud van smaak eigenschappen? @robbert bedankt hier ga ik mee aan de slag! Ik zal het resultaat posten op het forum. |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Suikerwash: risico op methanol? @robbert Super uitleg Robert. Ik woon op Curacao en ben echt nieuw in destileren. Ik heb net mijn eerste suikerwash gedestileerd. 6 kg suiker. 75 gram bakkersgist. 6 gram citroenzuur en een blikje ana... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @murmillo lemon & lime klinkt goed. Heb je daar ook een recept voor? |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @murmillo dat is zeker aan te raden. Ik heb ook weer 5 liter die staat te rijpen. Ik had een beetje spijt dat ik de vorige lading te snel had opgedronken, want de laatste druppel gaan steeds beter sma... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @odevie jazeker, robbert tiny videos en dan nummer 9. Goed te doen. Hier staat ondertussen alweer 6 liter te marceren wat gestookt moet worden en dan weer een jaar kan rijpen in de kelder. Tip, servee... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Voorstelrondje welkom sjuul join the family , even hier en je zult nooit meer dorst hebben ps. ik krijg wel de indruk dat de meeste drankorgels uit limbabwe en het noorden komen 🙂 hou robbert en alchemist maar in de... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Voorstelrondje Bedankt voor jullie adviezen. Het gaat voor mij de 10 liter whisky ketel worden. |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Gisten en suikers @robbert hartelijk dank |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: een (beginners) vraag 🤔 , volg hier ook sinds 2017. Kennis van @Robbert is ongeëvenaard, testen en verschillen (variabele) zoeken, lees ik meer bij @Alchemist, en voor een beginner is @Robbert zijn uitleg vaak wat... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Suikermesh @robbert thx voor de uitleg, het gaat goedkomen 🙂 |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Hier een bakkie thee. Ondertussen sumak en gentiaan afgewogen voor nieuwe 3 liter lemon & lime. |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Sleedoorn likeur . @robbert haha ja we gaan wel beetje met de tijd mee 😉 dat het wat tijd vergt is niet erg, het is tenslotte een hobby en het hoeft niet snel, liefst wel lekker! Dank voor je immer interessante bijdrage... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @robbert 🤐 🤐 |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |