-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Hoi Ik heb Obstler gemaakt en deze is volgens mij goed gelukt." – 1 maand, 2 weken geleden
@hermanwerkman. En hoe heb je de Obstler gemaakt? Een goed recept is altijd welkom.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 1 maand, 2 weken geleden
@rinus55 ik heb nog 2 kratten van 1,5 jaar en 3 kratten van 1 jaar oud, die ga ik deze zomer drinken want ze staan wat in de weg. Ik bewaar altijd een paar flessen van iedere batch zoals een… Meer lezen»
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 1 maand, 3 weken geleden
@murmillo en nu?
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuwe installatie waar mee rekening houden?" – 1 maand, 3 weken geleden
@hobbykweker Welkom, met de aanpassingen zoals Robbert voorstel ben je met z’n ketel goed op weg , maar net als de T500 ketel is het geen specifieke whiskyketel.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 maanden geleden
@murmillo ik heb een M44 gist gebruikt want ik ga er een basis alcohol van stoken. Er zit nu 28 liter in de emmer en dat is misschien wat veel want het schuim komt door het waterslot. De CL23 bewaar… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Bourbon informatie" – 2 maanden, 1 week geleden
@arta380 ik heb ook naar deze mais gekeken want het zijn de hele korrels(en dat is bij ander mais niet altijd zo). Ik wil de hele korrel omdat ik deze wil mouten. Dit zal niet alleen meer smaak geven maar… Meer lezen»
-
RuMo vind forumbericht "Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
RuMo vind forumbericht "Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )" – 2 maanden, 2 weken geleden
@robbert 1100 is wel erg hoog dat is mij nog nooit gelukt met alleen graan. Maar waarom eerst inkoken/verdampen zodat het daarna weer omlaag gebracht moet worden.
-
RuMo vind forumbericht "Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 maanden, 2 weken geleden
@murmillo niet alleen voor cider want ik ben er nu wel achter dat je er ook een prima basis alcohol van kan stoken. 1.5 jaar geleden was het nog €1.29 😯
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Alcohol in het nieuws" – 2 maanden, 3 weken geleden
@alchemist leuk, nu het recept nog 😉
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Alcohol in het nieuws" – 2 maanden, 3 weken geleden
@mccorner niet echt leesbaar , maar wat is de korte samenvatting?
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Rum, mijn traject van begin tot einde" – 2 maanden, 3 weken geleden
@alchemist. Ja wel aan ph sturing gedaan met kalk. Vooral de dunder en stengels en ook nog eens het fruit zorgde voor een behoorlijke verlaging van de ph(weet alleen de cijfers niet meer).
- Meer laden