Vond forum berichten leuk
RE: Misbruik van mijn Alquitara op een paal .. @stookforum Dan maar een foto. 7BB09BF3-23D7-4B81-9F53-5431EE3688E2.jpeg |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Een foto verslag van maïschen voor een whiskey beslagje @theresa Ja stapt nu echt in schoenen van jou vader . Of Heb je Discovery gekeken . Er zijn een paar verschillende methoden om sour masch te maken . Je kunt een goede drinkbare bourbon achtige dran... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
Sourmash, bourbon en moonshine. Een sourmasch is momenteel bekend uit de gehypte wereld van moonshiners op youtube en t.v. Ik ben niet een voorstander van hergebruik van restanten om maar goedkoop een alcohol met wat smaak te maken... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Van start met pruimen eau de vie, even checken Dank voor alle tips! Over mijn schouder meelezend vannacht terwijl ik pruimen stond te snijden en ontpitten. De eerste emmer nu gevuld met 25 liter waarvan kleine drie liter water met 3/4kg suiker en ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Wegens sofware en apparatuur problemen heeft het even geduurt maar hier is een proef versie van een nieuwe tiny project . een simpel te maken abrikozen likeur . |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @theresa de port is een vrij hoog alcohol port gemaakt door iemand die ik ken waarvan ik weet wat hij gebruikt en hoe hij het maakt . De port is zowel geschikt voor gewoon gebruik maar ook zeer goed v... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Ouderwets Lightbody rum maken @theresa ja inderdaad gebruik ik ook bij andere suiker soorten ook eischuim . je moet ook niet te lang wachten met toevoegen inderdaard . eiwit begint bij ongeveer 55 graden te stollen . Je kunt beter... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
ketel Geen idee of het lukt dit dan mijn ketel van oude baasje geweest 😊 thumbnail_20210501_123315.jpg |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Recept Whisky @macjaap allereerst Wanneer de stookwijn nog erg zoet smaakte kan het wezen dat de vergisting nog niet geheel afgelopen was . En wat voor mout is er gebruikt ? Gerstemout , tarwe ,rogge ,haver ? Je ku... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Gin maken met T500 en botanical basket @theresa beabd47f4d2addbd7d4b3bc39183cd2a.gif |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Gin maken met T500 en botanical basket @theresa Kersenvlaai wordt hij lyrisch van 😉 vooral de Limburgse varianten. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: *op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge @theresa meest gecompliceerde zijn vrouwen en ze willen graag geaccepteerd worden als medemens maar dat is voor iedere man lastig te doen .😂😘 |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Iets terughoudend maar nieuwsgierig. @jaapjanjoost theresa is bevoorrecht zij heeft schroot machines waar m3 tegelijk door heen kunnen . Het kleinemolen uit mijn filmpje heb ik doorverkocht . Ik heb nog een oude hand molen met stenen. I... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Iets terughoudend maar nieuwsgierig. @theresa maar met heel veel andere kwaliteiten. 😎 |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! Fusie tussen twee BBQ helden van Noskos de PP en Coleslaw van Melebest de pita aanrader EC0910C1-0DCE-49DB-87DE-5D5CCF792161.jpeg |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |