Forum antwoorden aangemaakt

RE: Even voorstellen

@rumdidum welkom op dit leerzaam Forum. Voor gin kun je dizze mischien ff bezien,

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Voorzichtig Bezig!

@robbert het is moeilijk om achter te komen welke ph of hardheid , zuur of zout goed is bij welke gist soort ?

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Voorzichtig Bezig!

@remus zeewater gaat uw gist doden . Een man hier uit de buurt maakt super whiskey gelijkend islay . Gebruikt daarvoor zelf gemoute granen en eest ook op schotse turf. Kijk ook eens zijn filmpjes

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Hey iedereen

@rumo Goed voorbeeld hier .

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Hoi

@joenedu wolkom op dit Forum. Veel leesplezier.

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Nog niet eens beginner, veel vragen.

@jahee welkom om dit forum . Hier is veel te lezen . Ik woon zelf ook in Friesland. En hier ook vlak om de hoek woont Rob van de Stook filmpjes die boven staan om thuispagina. Deze filmpjes kunt u m...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: T500 uitdaging....

@robbert robbert zo'n spiraal die jij in mijn t500 kolom had gemaakt inplaats van al die saddelsies pakking zou toch dan ook oplossing geven? Bij mij liep het met dat tussenstuk toch ook goed. Missc...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
RE: professionele moderne " dunder "

@robbert hoe warm mag het worden in de mash ? Wat mag de gist maximaal hebben ? Het bruist door de doeken heen.Ruikt naar gekapt loofhout en paddenstoelen nou.  IMG_20230611_1556289323.jpg

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Robbert's Tiny Projects

@robbert red star?

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Hallo Marty hier

@martyattheparty wij gebruiken geen oude muck meer. Geeft niet altijd de lekkere carraibien smaak zoals jij het ook al noem.Het is nooit hetzelfde resultaat en valt dan ook weer tegen.En de stinkende ...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Hallo Marty hier

@martyattheparty welkom op dit forum en veel leesplezier. Rum is nu bij ons ook weer aan de beurt. De flesjes zijn weer op gegaan bij familie feestje.Ik wacht op antwoord of ik mijn dunder toevoeging ...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: professionele moderne " dunder "

@robbert ? Zit dat coenzymen spul ook in de flesjes dan ? Ik heb nog een restantje staan Rob, is dat nog bruikbaar of te oud? Dizze manier gaat toch beter dan met een emmer stinkende dunder .

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: professionele moderne " dunder "

Dit rummetje is vandaag door mij, Harry en paar kunde van ons geproefd. Vergeleken ook met een gold bacardi.Wat een smaak! Is enorm vol. Komt naar voren als veel duurdere dan ook bacardi. De dunderver...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Hallo Rob hier

@rob-g wolkom op deze site . Als liefhebber van whisky vind je vast dit ook een leuke link :> En deze :

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Graan koken

@robbert in ander topic hebben ze het over hoge temperatuur amylase , hoe komt het dan met dat stoppen op 78 grades? Wat was jou ervaring dan? die amylase had jij toch ook mee geëxperimenteerd?

In forum De kookhoek

2 jaar geleden
Pagina 6 / 23