Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Bazz

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Bazz

@bazz

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Zwarte Peper gin?" – 2 jaren, 1 maand geleden

    En hier het gin recept, het koken van Alcohol op open vuur lijkt me trouwens niet raadzaam, beter een elektrische kookplaatje. Neutrale gin, ook wel bekend als London Dry gin, is een heldere en droge gin die wordt gemaakt door…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Zwarte Peper gin?" – 2 jaren, 1 maand geleden

    Dit zegt de AI. Opihr Gin is een premium gin die wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en wordt geïnspireerd door de handelroutes van de oude wereld die zich uitstrekken van het Midden-Oosten tot de Middellandse Zee. Het wordt gemaakt…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz posted a new topic "Aankoop vrijmarkt" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    Gisteren vrijmarkt, normaliter niet mijn ding slenteren langs kraampjes met de meest uitzininnige rotzooi, sorry niet beledigend bedoelt hoor want gisteren liep ik voor het eerst tegen iets aan waar ik wel blij van werd, mag ook wel na jaren op…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept Kruskovac?" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    Nog wat gedetailleerdere instructies Instructies: Was de peren en snijd ze in stukjes. Doe de perenstukjes in een grote pot en voeg 1,5 liter water toe. Breng het water met de peren aan de kook en laat het ongeveer 30…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept Kruskovac?" – 2 jaren, 2 maanden geleden

    Kruskovac Kruskovac is een Kroatische likeur die gemaakt wordt van peren en suiker. Hier is een recept voor het maken van Kruskovac:Ingrediënten:2 kg peren1 kg suiker1 liter alcohol (95%)1 liter waterSchil van 1 citroen5 kruidnagels1 kaneelstokje Instructies: Was de peren…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz vind forumbericht "Kan ik dit nog wel stoken?" – leuk 2 jaren, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz posted a new topic "Kan ik dit nog wel stoken?" – 2 jaren, 4 maanden geleden

    Een Whisky mash na ruim 23 dagen ziet hij er zo uit (zie foto) begonnen met een sg van 1038 uiteindelijk stopte de vergisting bij 1005, gezien ik een Ispindle gebruik vandaag open gemaakt en zag ik iets wat ik…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Hoe ben jij/u aan deze prachtige hobby begonnen?" – 2 jaren, 4 maanden geleden

    Gezien ik geregeld met mijn familie culinaire etentjes hou waarbij alles wat op tafel komt zelf gemaakt wordt, van boter tot mayonaise, vond ik het tijd worden om ook de drank zelf te maken, ik hou van Rum en Whisky…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Vrienden en medestrijders ik ben Hans!" – 2 jaren, 4 maanden geleden

    Welkom Hans veel leer en leesplezier.
     
     
     

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid" – 2 jaren, 4 maanden geleden

    @ruben welkom, ik als inmiddels fervent Rum stoker juicht het Rum stoken toe, je zal merken dat het na veel oefenen steeds beter word en smakelijker, bij deze succes!!

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Nieuwe hobbyist" – 2 jaren, 5 maanden geleden

    Welkom en veel stook plezier!!!

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz vind forumbericht "Voorstellen" – leuk 2 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 2 jaren, 5 maanden geleden

    @remi voor het oplossen van de rietsuiker ik denk een liter of tien daarna de honing en de melasse erbij en de havermout, later aanvullen met koudwater tot een liter of 25 komt allemaal niet zo nauw.
     

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Eiken vaten. Wie heeft hier ervaring mee?" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    na aankoop van mijn eerste vaatje en het niet eerst inlezen heeft me denk ik een halve liter rum gekost, lekte als een malle door. Toen maar even inlezen en bijgevoegde kaartje bekijken, eerst spoelen met water en vullen met…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Fijne feestdagen." – 2 jaren, 6 maanden geleden

    Fijne feestdagen en vooral gezond 2023 en veel stook plezier!!!

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz vind forumbericht "Bier stoken" – leuk 2 jaren, 6 maanden geleden

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Bier stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    @robbert Bedankt voor je antwoord.
    Ga me dan maar opofferen het gewoon op te drinken 🙃 

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Bier stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    @alchemist Bedankt voor je antwoord weer wat wijzer geworden.

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz antwoordde op het onderwerp "Aangenaam kennis te maken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    Hoi @Bazzh welkom op dit forum ik ben benieuwd naar het resultaat.

  • Profielfoto van Bazz

    Bazz posted a new topic "Bier stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    Klein vraagje ik heb hier een kratje Amstel staan overgehouden van een feestje, niet over datum gewoon goed, deze wil ik gaan opstoken om een soort of Whisky te krijgen. Vroeg me af of iemand dat eerder gedaan heeft en…   Meer lezen»

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • Te koop: T500 reflux in rvs. Volledige uitrusting , fermentatiekast, alle toebehoren, aparte koolstoffilterkan, alle mogelijke toebehoren om te distilleren o.a. vaten, alcoholmeters manueel en elektronisch, enz bod vanaf 350,00 €

    Door computerfelix 3 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Recepten

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Gevraaagd: het "klassieke" deksel voor T 500

    Door 62vette 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens